1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania od swieżaka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Addik, Kwiecień 3, 2011.

  1. Addik

    Addik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Otóz mam do was pare pytan.

    Wczoraj podłaczajac xboxa odpalam go a tu RROD . nie powiem wam jaki byl kod ani nic bo właczylem jeszcze tv a szybko zresetowałem xa i rrod znikl (tak to były 3 czerwone diody, nie 4)

    drugim moim pytaniem bedzie jaki moge miec ixtream ? jakies poltora miecha temu - 2 mies. dawałem do ziomka ktory przerabiał mi konsole itd. wiec moim pytaniem jaki moge miec ix? Assassin Creed brotherhood mi nie działa wiec nie mam napewno lt+. I ktore z gier nie pojda mi jeszcze oprucz black ops ? Crysis, shift 2 i bulletstorm pojda mi ?

    Pozdrawiam Addik :>

    i z góry dzieki i starałem sie szukac

    #edit

    Jakies 2-3 dni temu zaczoł mi zasilacz dziwnie chodzic a mianowicie piszczyc słychac go glosniej od kompa a nie wiem czemu tak sie dzieje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    1) To może być uszkodzony eeprom
    2)Pewnie masz ixtreme 1.61 crysis shift 2 bulletstorm ci pójdą bo nie maja AP25 będziesz musiał przelecieć tylko przez abgx a potem przez activate.iso
     
  4. Addik

    Addik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    dzieki. a jest moze obraz bez ap25 w assassinie ?

    #edit

    I moge spatchowac shifta 2 na nizszy wave zeby nie uzywac activite.iso ? bo uzywałem kiedys activite.iso ale do starszych gier przed flashem teraz nie musze i nie wiem czy activite.iso bedzie działac na 10-11 wave
     
  5. Addik

    Addik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
  6. Addik

    Addik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
  7. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli masz kluczę napędu to przerób napęd na LT+ , i wave, activate.iso , AP 2.5 z głowy ;p
     
  8. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Jeśli chodzi o AC : Brotherhood on ma AP25 wiesz albo metoda 3 dashy albo przerób na LT+ radziłbym ci przerobić niż się męczyć. Shifta puszczasz przez abgxa 1.0.5 i odpalasz przez activate.iso i tyle
     
Wczytywanie...

Poleć forum