1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnośnie dysku - Xbox 360 Slim 4 gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafciogd, Kwiecień 24, 2011.

  1. rafciogd

    rafciogd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Mam do was parę pytań.:)
    1.Czy do Xbox 360 slim 4 gb mogę podpiąć ten dysk Dysk MICROSOFT XBOX 360 20GB | XBOX Sklep - Konsole xbox, xbox 360 slim, gry, akcesoria do slima?
    2. Jeżeli nie to czy mogę zamiastdysku podpiąć pendrive?
    3.Jeżeli mogę to jak go sformatować?
    Z góry dziękuję za odpowiedż:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chudi94

    chudi94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    1 nie
    2 tak
    3 po podłączeniu do x'w w ustawieniach pamięci dasz sformatuj pamięć

    Proszę
     
  4. sasiaduq

    sasiaduq Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale do slima możesz podłączyć niektóre zwyczajne HDD (musisz dokupić kieszeń)
     
  5. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Głupoty opowiadasz , każdy dysk kompatybilny z Xboxem360 pasuje do slima , tylko trzeba otworzyć obudowę i go z niej wyjąć i to cała filozofia , sasiaduq nie potrzebna jest żadna kieszeń , Xbox 360 slim ma wejście SATA więc nie potrzebne są żadne kieszenie i kable normalnie wkładasz sam dysk proste , obudowy w oryginalnych slimach są dla estetyki i trochę wygodniejszym wyciąganiem dysku ( pasek za który można pociągnąć ) ale i tak nie wyciągasz tego dysk dziennie więc poco to ... ? , Co do pena możesz podłączyć max pena 16gb , i max dwa takie zestawy czyli 32gb
     
  6. chudi94

    chudi94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Gdyby chciał podpinać zwykły dysk to taniej wyjdzie zakup normalnego dysko i przerobienie go na potrzeby konsoli...
    PS. wiem ze wystarczy wyjąć dysk z obudowy i włożyć do slima
     
  7. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Nie może to być normalny dysk , tylko dysk WD z odpowiednich serii Blue Scorpion i jakieś jeszcze , może i wyjdzie taniej ale nie wiem czy dużo , a tak masz to już zrobione poszukaj są tutki jak zrobić żeby WD chodził pod xem
     
  8. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Dysk trzeba odpowiednio "spreparować" - zamieniając mu oprogramowanie - soft, który zgrany jest z oryginalnych dysków od xboxa - na sieci powinno być dużo tutków na temat zmiany softa dysku aby działał pod xboxem :)
     
  9. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sam mam taki dysk wd1200bevs,pasuje każdy wd z serii jakie podał kolega wyżej oraz BEVS,BEVT, podpinasz na sata i programem hddhackr w ciągu 2 minut masz gotowy dysk do x360.
    Tak zaoszczędziłem 100zł,a całkowity koszt wyniósł mnie 50zł -myślę że to nie dużo w porownaniu do oryginalnych dysków.
     
Wczytywanie...

Poleć forum