1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnośnie Elite

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marek2fgc, Listopad 22, 2009.

  1. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Mam pytanie. Czy XBOX360 Elite Jasper można przerobić? A jeżeli nie to czy jakiś Elite da się przerobić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ciepok77

    ciepok77 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    jasne kolego mozna przerobic kazdego xboxa, a takich aukcji jest wiecej z przerobionymi jasperami
     
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Nie byłem pewnien, bo jest wiele tematów w którym piszą, że Elite nie da się przerobić bo mają napęd Lite-On. Byc może są przestarzałe. I jeszcze wolałbym, żeby ktoś kto jest tutaj użytkownikiem od dłuższego czasu się wypowiedział, bo nie chciał bym wtopy.
     
  5. sautors

    sautors Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    BP
    Wszystkie da sie przerobic ale nie da sie wgrac potem oryginalnego FW do lite-on
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A po co miałbym wgrywać oryginalne FW?
     
  7. lyczko

    lyczko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Żeby np. oddać na gwarancję do MS
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Tak myślałem. Ale z tego co zauważyłem prywatny serwis nie kosztuje aż tak masakrycznie.

    PS. Macie na swoim forum sztab antypiracki (nick: sztab-antypiracki) lepiej go zablokujcie bo może wam nieźle naspamić. Poszukajcie na gogole informacji o nich.

    I mam jeszcze dwa pytania do użytkowników Elite. Ile macie tą konsole i czy kiedyś mieliście awarie? Czy można odtwarzać filmy z dysku twardego? Bo słyszałem, że nie. Czy dysk służy do czegoś innego niż do zgrywania gier na dysk i savów?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zagladales kiedys tu
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/ogolny-faq-12395.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum