1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnośnie :"flagi"

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez juri22b, Listopad 22, 2011.

  1. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema
    Wyczytałem na tym forum co znaczy że mamy flage i jak sprawdzić czy tak jest,
    ale nie wiem w jaki sposób można ją dostać i co robić by temu zapobiec.
    Jeśli mamy tą flage to czy można się jej jekoś pozbyć?
    Proszę o odpiwedź
    pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    nie pozbędziesz się flagi
     
  4. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    181
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Flagi nie można zdjąć. Tylko ms to może zrobić. Co robić żeby nie dostać flagi?:
    - legalna konsola:)
    - jak masz flasza to nie podłączaj się do live. LT2.0 jest niby bezpieczne tak na 90% ale jest zawsze szansa, że to właśnie ty ją dostaniesz
    - jak wychodzi nowy dash to przeczekaj i poczytaj jakie zmiany on wprowadza
     
  5. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja odkąd przerobiłem konsolę nie podłączyłem się do neta, czyli raczej flagi nie mam tak? Bo słyszałem że ją można dostać nawet grając offline.
     
  6. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    dobrze słyszałeś
     
  7. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to kiedy ją moge dostać na offline? Bo wyżej wymienione punkty to są raczej odnośnie Xlive
     
  8. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    wraz z aktualizacją dasha chociażby...
     
  9. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli przy przerabianiu?
     
  10. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    No nie... załóżmy że będziesz miał ochotę zagrać w jakąś grę, która będzie potrzebować nowego dasha. Wgrasz z go pendrive'a, odpalisz grę. Później włączysz jakąś inną grę z AP25 i nieszczęście gotowe. Jeśli chcesz być bezpieczny to: nie podłączaj się do live, nie wgrywaj nowego dasha, czekaj na LT 3.0. Następnie wgraj orginalny FW napędu, zaktaulizuj dasha, wgraj LT 3.0. Tylko tak Twoja konsola może ale nie musi uniknąć flagi/bana.
     
  11. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak wgrać to oryginalne FW ?
    a dasha się aktualizuje tą aktualizacją z Xlive tak?
    A gdybym miał bana to dostał bym go przy wejściu na Xlive czy dopiero przy zagraniu w jakąś grę online?
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    rozebrać konsole podłaczyć do pc wgrać orginalny soft do napędu z kluczem
    możesz za pomocą dvd-r/pendrive i ściągnąć z xbox.com
    przy próbie zalogowania do live wyskoczył by ci o tym komunikat
     
  13. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja gdzieś czytałem że będzie od teraz potrzebny x360usb pro dodatkowo...wiadomo Ci coś dokładniej na ten temat onix212 ?
     
  14. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To nieprawda.
     
  15. juri22b

    juri22b Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    onix
    Mam LT 1.91 i jak bede przerabiał (poczekam na LT 3.0) to musze coś dla bezpieczeństwa wgrywać czy przy przerabianiu wgrają mi wszystko jak należy?
    Chodzi o to żeby tej flagi nie dostać.
    PS. kiedyś gdy myślałem że mam LT 2.0 wkładałem do napędu BF3 zrobił mi się czarny ekran i wywaliło do menu. Ktoś powiedział że mi oflagowało konsole. To możliwe??
     
Wczytywanie...

Poleć forum