1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnośnie gier po przerobieniu na LT3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arex982, Sierpień 3, 2014.

  1. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam parę pytań-mianowicie
    a ) Czy mając gry chyba xgd2 i lt 2.0(GTAIV,Fifa10,AC2) mając LT 3.0 i nowego Dasha gry będą prawidłowo działać czy płyty do wyrzucenia?
    b ) Czy wychodzi jakis nowy DASH? Głownie zalezy mi na FIFIE 15 lecz czy jest możliwość, że jesli przerobie w tym tyg konsole, nagle w wrześniu wypadnie jaki update DASHA i owa Fifa będzie wymagała tego najnowszego?
    c ) Mająć IHASA bez obaw nagram gry typu FIFA 15 czy GTA V.
    d ) Czy nagrywając gry pod LT 3.0 i po wgraniu na dysk będe mogł bez obaw grać w Multi tak jakbym miał orginalną wersje?
    Edit:
    e) Będe musiał sie bawić jakas topologie ? niezbyt ogarniam co to jest
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1. Gry XGD2 będą działać
    2. Zawsze bez problemu możesz zaktualizować dasha
    3. tak
    4. Prawdopodobieństwo bana jest małe, od 2009 nie było jak narazie fali banów
     
    1 osoba to lubi.
  4. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tego tematu.
    Mając zwykłą nagrywarke bo LiteOn LTR-52327S dam rade nagrać gry xgd3 na najnowszym dashu?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    nagrać, nagrasz.
    Będzie to kopia nagrana w 97%, nie zainstalujesz tego na dysk, pograsz tylko z płyty.
    Możesz spróbować BurnerMax Payload, może zadziała z twoją nagrywarką i będziesz mógł nagrywać XGD3 w 100%
     
  6. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jeżeli chodzi o topologię to nie musisz się o nią martwić :) dobrze ustawiony abgx sam "dogra" topologię. (zawsze skanuj obraz 2 razy abgx'em dla pewności :))
     
  7. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestescie pewni, że pogram w gry xgd2 i lt 2.0 na lt 3.0?
     
  8. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Pograsz tylko płyty muszą być nagrane pod odpowiednie LT. Te nagrane na LT 3.0 nie ruszą pod LT 2.0 i na odwrót.
     
  9. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega jeszcze wyżej powiedział, że będą działać choć są nagrane pod lt 2.0 a będę miał lt 3.0 więc nie mam pewnosci ;/
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    W gry XGD2 zagrasz na LT2.0 i LT3.0.
    Jeśli będzie to gra XGD3 to musi mieć wgraną odpowiednią topologię.
     
Wczytywanie...

Poleć forum