1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytania odnośnie kopi zapasowych (czytałem FAQ)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZeneQr, Czerwiec 15, 2011.

  1. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam czytając instrukcje tworzenia obrazów z już nagranej płyty nie znalazłem programu jakim sprawdzić poprawność tego obrazu co go w img burnie zrobiłem. byłbym wdzięczny za podanie nazwy:)
    i chciałbym zapytać się jak/czym sprawdzić wersje przeróbki i czy jak mam dasha pod kinecta to jest możliwość wczytania klucza z napędu potrzebnego do aktualizacji?

    i czy trzeba koniecznie aktualizować konsole? bo słyszałem że gierki można pathować do fimweru który się posiada to więc czy mógłbym takie Fable III bądź Homefronta? np to extreme 1,6?


    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    abgx, wersji ixtreme nie sprawdzisz, musisz zapytać o to osobę, która przerabiała ci konsole. Można spatchować gry do niższego wave z wyjątkiem tych z ap2.5 czyli Fable 3 w ten sposób nie da się uruchomić.
     
  4. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha to kapitalnie po prostu;/ a jest program który sprawdza jakie jest zabezpieczenie? i czy nie ma absolutnie szans na to by i ap2.5 dołączył do tych zabezpieczeń które można modyfikować??
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    abgx wszystko pokazuje. Takich gier jest tylko kilka, w tym fable III, AC brotherhood, nfs hot persuit, black ops i mw2. To chyba wszystkie, reszta działa normalnie.
     
  6. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Black ops? to nie możliwe że ma ap2.5...bo ja mam Black Ops i śmiga jak oszalały...to co to się dzieje?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    MW2 i Black Ops maja AP 2.5 po updacie 12625.
     
  8. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha, rozumiem:) dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum