1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnosnie LT 2,0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Scudetto, Maj 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Scudetto

    Scudetto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam konsole Xbox 360 elite jasper z dyskiem 250gb i dash 13604.0 chcialbym podbic do najnowszego dasha zeby pograc w Max Payne 3.A jeszcze dodam ze konsola nigdy nie podlaczana do netu chyba wazne.Jak w temacie mam LT 2,0
    Pytanie sa takie-Czy moge bez obaw zainstalowac nowego dasha(sciagne go z neta i przez pendrive) i nic sie nie stanie,nie cofnie przerobki czy cos a stare gry nadal beda dzialac?
    Czy mam go normalnie instalowac,czy jakos inaczej slyszalem ze trzeba jakos instalacje anulowac przy 190mb czy cos:D-Nie wiem o co w tym chodzi.
    Czy z plyty Max Payne czy tez Sniper Elite(w obie gry chcialbym pograc) moze sie wgrac jakas cicha aktualizacja czy cos ktora popsuje system:D?
    Mam tez nagrywarke IHAS jak nagram przez nia Maxa to bedzie mi dzialac z dysku co nie?Na LT2,0(znam tez trik z mp3 w razie czego:D ale wolalbym sie nie bawic i normalnie IHASAEM jak mozna oczywiscie)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    wgraj LT+ 3.0 i nie będziesz miał żadnych problemów.
     
  4. Scudetto

    Scudetto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie mam mozliwosci wgrania LT3,0 w tym momencie.
    Na forum czytalem ze chlopaki graja w Maxa na LT 2,0...i tez wlasnie bym chcial.Dlatego zadalem te pytania
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozna grac na lt 2.0 smiga z dysku trick mp3 poczytaj moj post 14719 a nowy dash
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizacja nie usunie LT. Może wgrać się "cicha aktualizacja", do gier XGD3 i XGD2_AP2.5 trzeba będzie dogrywać TU.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum