1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnosnie LT 3,0

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Pazdzioch, Maj 15, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem posiadaczem konsoli Xbox 360 Elite Jasper 250gb.Konsola nigdy nie podlaczana do netu.
    Posiadam dash 2.0.13604.0 oraz LT 2,0+.
    Mam takie pytanie jezeli zmienie przerobke na LT 3,0+ to moge bez obawy wgrac nowego dasha?Nie musze sie tam martwic ze cos tam sie zbanuje,cofnie przerobke czy cos...a stare gry nadal beda dzialac.Oczywiscie oprocz gier XGD3,ktore nagrywalem z topologia pod LT 2,0.
    Jeszcze jedno pytanko jak juz bede mial LT 3,0,to zeby grac w gry z dysku to i tak potrzebuje nagrywarki IHAS nagrywanie stara metoda clonem do konca medium nic mi nie da chyba...(wiem o tricku z mp3)Ale tak bez zadnej zabawy z pendrive-ami to potrzebuje Ihasa co nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak stare gry beda chodziły ja wczoraj robiłem przeróbke LT 3.0 z 2.0, nic Ci sie nie zbanuje nawet teraz mozesz zaktualizowac dasha do najnowszego(14719) nic Ci sie nie popsuje.

    z tego co wyczytałem na forum to tak musisz mieć iHasa
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD3 i XGD2_AP2.5 trzeba będzie nagrać od nowa. Póki co najnowszy Dash nie usunie Ci LT.
    Możesz nagrać jedną piosenkę jako "Audio CD" i skopiować ją na dysk w konsoli i nie musisz kupować iHAS'a.
     
  5. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak jedna piosenke o co chodzi,ktora piosenke?
    Nie lapie,jak to ma dzialac:D?Ze muzyka osobno i gra osobno:D?Przeciez lipa bedzie....
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po uruchomieniu gry możesz wyłączyć. Obojętnie jaką piosenkę, np. "We are the champions".
     
  7. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jaja:D ogarnalem system myslalem ze trzeba jakos muzyke z Maxa wyciagac i na pendrive wgrywac:D a tu takie jaja:D.
    Jeszcze jedno pytanie czy patrzac na moja konsole(opis 1 wiadomosc) moge spokojnie wgrac nowy dash,bez obaw ze cofnie przerobke,stare gry nie beda dzialac czy cos?Jezeli moge to nic tylko brac sie za MAXA:D
     
  8. theslimshady

    theslimshady Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy zakupie ihasa (oprogramowanie lt max)clone nie bedzie wyswietlal opcji "nagraj do konca medium" albo "overburn" tylko bez zadnej opcji zacznie sie wypalac tak??
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie usunie LT, ale może grać się "cicha aktualizacja".

    Tak. Jeśli nagrywasz iHAS'em, to tylko ImgBurn.
     
  11. jorgos

    jorgos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ludzie opłaca sie przerabiać na lt 3.0 skoro i tak nowe gry nie chodzą bo trzeba nagrywac ihasem(mam lt 2.0) czy lepiej poczekac na lt 4.0 który byc może nie bedzie potrzebował nagrywania ihasem ?.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Oczywiście, że się opłaca, bo masz pewność, że "cicha aktualizacja" nic "nie namiesza". Poradniki są na forum.
     
  13. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizacja

    Mam lt 3.0 z nowym dashem i chcialem sie spytac czy na dzien dzisiejszy moge z xbox live pobrac aktualizacje bez żadnych problemow?
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tak, bez problemów.
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, ale zawsze musisz liczyć się z tym, że możesz zostać zbanowany. Na dzień dzisiejszy nie ma się czym przejmować.
     
  16. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    mam pytanie,bede mial lt 3.0 i najnowszy dash,nie lacze sie z netem wogole i czy gry beda normalnie dzialac po wypaleniu zwykla nagrywarka??takie jak max i inne
    dobra znalazlem poradnik,prosze tylko o potwierdzenie,ze kiedy odpale plik audio z dysku czy pena to bede mogl zainstalowac gre z xgd3 na dysku konsoli i w nia bez problemow grac
     
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    potwierdzam.
     
    1 osoba to lubi.
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie będzie problemów.
     
    1 osoba to lubi.
  19. Matikovic

    Matikovic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, czysta formalność. Aktualnie mam dasha 2.0.14699.0, czy po aktualizacji do nowego 14799 z płyty LT pozostanie bez zmian czy trzeba się liczyć z cichą aktualizacją? Dodam, że konsola tylko offline.
     
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  21. Matikovic

    Matikovic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh , dzięki za szybką odpowiedź,
    że powinno to też mi się wydawało, może ktoś napisze kto sprawdzał...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum