1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnośnie nagrania gry.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Marosen, Styczeń 13, 2012.

  1. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pobrałem grę NFS: The Run
    I czy aby gra działała na moim Xboxie 360 z firmware LT 3.0
    muszę coś patchować? Czy tylko przepuścić przez abgx i nagrać? Potem nagrywać w IMG Burn jak normalną płytę? Z góry dzięki za odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    muszisz przez najnowszego abgx i nagraj plik .dvd prędkość 2,4x i tyle
     
  4. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli samemu nic patchować nie trzeba? Jak tak to ok :)
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Musi zostać wgrana Topologia przez abgx'a v1.0.6 i wtedy będzie działać na LT3.0. Oczywiście jeżeli nie będzie innych problemów z obrazem gry... :D
    Najlepiej jakbyś nagrywał programem CloneCD, bo nie ma z nim problemów, a jak nagrywałem niektóre gry przez ImgBurn to czasami nie działały... :)
     
  6. Kynio7

    Kynio7 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie,

    zeby nie tworzyć nowego tematu napisze tutaj.
    Wiec tak mam lt 3.0 + najnowszy dash, postanowiłem nagrać forze4, przepuściłem ją przez abgx wszystko na zielono( o tej topologii tez). Nagrałem clonecd na płytke verbatim z prędkością 2,4x. Po włożeniu do konsoli wszystko działa ok. Uruchamiam gre, Clarkson gada, potem jade ten pierwszy pseudo wyścig, a po nim wybieram pierwszą fure. I w tym momencie wywala mi że nie moze odczytać płyty(komunikat z prosba o przetarcie płyty i reset konsoli). Dzieje sie to zawsze w tym samym miejscu... Dodam że próbowałem zainstalować gre na dysku co udało sie, ale niestety nie mam nagrywarki IHAS i podczas gry wywala ten komunikat o autoryzacji, po czym jak wszyscy wiemy konsola sie wyłacza.

    Teraz nie wiem czy źle nagrałem i nagranie nowej kopii rozwiąze problem(dodam ze wystarczy mi gra z płytki)... czy wina lezy gdzieś indziej...
     
  7. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  8. Kynio7

    Kynio7 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet jeśli nie chce instalować na dysku? Z tego co wyczytałem to ihas potrzby zeby mozna było instalować gry na hdd...
     
  9. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Nawet wtedy, Forza ma aktywne Civ i bez IHAS-a nie pograsz ja ci już wyskoczył błąd
     
  10. Kynio7

    Kynio7 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Acha, a z innymi grami? np- nowy rayman origins?
     
  11. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Możesz nagrywać na normalnej nagrywarce ale nie zainstalujesz na dysku
     
  12. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    a w jakich gry mają aktywne Civ
     
Wczytywanie...

Poleć forum