1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnośnie nagrywarki i nagrywania gier na lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arex982, Październik 19, 2013.

  1. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie,
    Planuje wysłać do przeróbki mojego xboxa.
    Chce go przerobić na najnowszy dash i lt 3.0.
    Aby nagrać takie gry jak http://xboxforum.pl/iso-10/fifa-14-pal-2013-xbox360-srt-176699/ czy GTA V, będę potrzebował nowej nagrywarki z iHAS.
    Mógłby ktoś dać link do aukcji na allegro gdzie kupie odpowiednia nagrywarke aby była po podłączeniu gotowa do nagrywania, cos obiło mi się ze trzeba modulować tą nagrywarke - O co chodzi tu dokładnie.
    Można nagrywać pod XGD3 zwykłą nagrywarką ? aby gra odpalała się na Lt 3.0? i najnowszym Dash ( tu zależny mi na fifie 14 czy GTA V)

    Posiadam aktualnie lt 2.0 i gry są na XGD2 czy one będą "chodzić" po przerobieniu na lt 3.0 ? z najnowszym dash-em ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jurri

    Jurri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chełm
    Gry nagrywane zwykłą nagrywarką będą działać, moje działają, ale nagrywają one obraz gry w 97%. Gta działa, fifa też, ale nie jestem pewnien czy jak się podłączysz do neta to czy nie dostaniesz bana.
     
    1 osoba to lubi.
  4. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale bede musiał swoją nagrywarke jakoś modulować?
    Jakis Ixtreme Burner Max czy coś?

    Nie mam zamiaru podłączać się pod internet.
     
  5. Jurri

    Jurri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chełm
    Burner max to jest soft, który trzea wgrać do ihasa ale można to zrobić samemu. Jeżeli nie masz zamiaru się podłączać do neta to nie widzę jakiejś potrzeby kupna nagrywarki, zwykła komputerowa powinna starczyć. Chyba że chcesz grać w Forze 4 to wtedy tylko ihas :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy gry nagrane zwykła nagrywarką na lt 3.0 na najnowszym Dashu czyli teraz 16xxx (bodajże) będzie się zacinać? i czy odpalą się bo trochę ten poradnik wprowadził mnie w błąd.
     
  7. Jurri

    Jurri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chełm
    Ja nagrywam zwykłą nagrywarką i gram normalnie we wszystkie kopie, lecz haczyk jest taki że nie możesz ich instalować na dysk bo nie będą działać.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum