1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnośnie przeróbki lt.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DarkFighter, Lipiec 12, 2012.

  1. DarkFighter

    DarkFighter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć!
    Zamierzam zakupić z allegro x360 z przeróbka lt 3.0. Juz sie w tym wszystkim pogubiłem więc mam parę pytań.

    1. Czy jeśli zakupie x360 i w aukcji jest napisane ze posiada przeróbkę lt 3.0 to na pewno będę mógł odpalać kopie?

    2. Nagrywać kopie mogę każdą wypalarka komputerowa?

    Jeśli będę mial więcej pytań to dopisze. Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    1. Tak będziesz mógł odpalić kopie :)
    2. Nie, najlepsza jest Liteon 124B IHAS
     
  4. DarkFighter

    DarkFighter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odpowiedz, a czym rózni się taki Liteon od mojej nagrywarki Platinet P103, że nie bede mogl nią nagrywać?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    nagrać nagrasz ale nie kopie 1:1 do tego musisz mieć ihasa
     
  6. DarkFighter

    DarkFighter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to znaczy, że nie 1:1? Inaczej będzie działać? I co to jest ihas?
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    1:1 czyli pełen obraz gry,na zwykłej nagrywarce nagrasz jakieś 97% zawartości obrazy.Ihas to jest nagrywarka a dokładniej chodzi o nagrywarki Lite-On Ihas 124-624B.Zwykłą nagrywarką nagrasz wszystkie gry oprócz Forzy 4,Dragon's Dogma i nowy Dirt.Do Tych 3 gier potrzebna ci będzie ta nagrywarka.
     
  8. DarkFighter

    DarkFighter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
Wczytywanie...

Poleć forum