1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania odnośnie XBL.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 290292, Grudzień 14, 2010.

  1. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    Witam, na sam początek przeprosze bo niewiem czy w dobrym dziale, ale skoro zacząłem to już napisze. Mianowicie kupiłem fabrycznie nowego xa, chciałbym go podłączyć pod neta. Posiadam neta Blueceoect(mniejsza z pisownią) z modemem HUWAEI 3G moje pytanie brzmi jak podłączyć do xklocka neta? Czy wystarczy podłączenie samego modemu?. Prosiłbym o wytłumaczenie na chłopski rozum, bo niegdy wcześniej niemiałem styczności z x-em i netem. Dziękuje i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sieć 3G jaką jest twój net raczej nie dźwignie połączenia xbox live :( no chyba że ktoś ma i mu działa...
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    modem do lapka/pc, lapek/pc kablem do xboxa i masz neta
    Problem z lagiem i limitem danych...
     
  5. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    Ehh czyli lipa, trzeba skołować new neta. Dzięki wszystkim za pomoc
     
  6. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wiesz technicznie jesteś w stanie się połączyć ale co dalej...? Pograć nie pograszs bo jak kolega wyżej napisał będą lagi ( za mała przepustowość łącza) co najwyżej sprawdzisz sobie co noweg w xbl lub odbierzesz wiadomości.
     
Wczytywanie...

Poleć forum