1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania po kupnie Ihasa oraz LT3,0

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez ForzaInter1g, Maj 17, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    Witam jestem w posiadaniu konsoli Elite Jasper 250gb(konsola nigdy nie podlaczana do netu i nie bedzie) wlasnie podbilem sobie LT z 2,0 do 3,0,oraz zakupilem Ihasa.
    Mam takie pytania skoro teraz mam Ihasa oraz najnowszy dash wszystkie gry XGD3 musze nagrywac Ihasem tak?Nawet te stare ktore dzialaly na starszym dashu np:The Darkness 2 czy Goldeneye 007(oczywiscie musza smigac z dysku).
    To samo pytanie tyczy sie starych gier XGD2 normalnie je nagrywac stara nagrywarka i beda smigac z dysku czy ihasem trzeba.
    I osobne pytanie do gry Sniper Elite 2 jak nagrac dziada nowa gierka na nowego dasha niby XGD3 a jednak nie...Jakies aktualizacje niby wgrywa jak nagrac zeby nic nie zepsuc,to samo z Max Paynem sa jakies ukryte niebezpieczenstwa:D?
    A i jeszcze pytanko takie po zainstalowaniu nowego dasha mam wyczyscic cache czy cos:D? Slyszalem ze sie robi cos takiego po dashu czy tam zeby gry dzialaly.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    ihasem możesz nagrywać wszystkie gry jak i inne dane.
    XGD3 które masz pod lt 2.0 trzeba przepalić.
    XGD2 bez zmian.
     
    1 osoba to lubi.
  4. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tu masz liste gier: abgx360 - Verified
    Przy każdej pisze czy jest XGD3 czy nie. Jeśli jest XGD3 to musisz ja wypalić ponownie jeśli grałeś w nią na LT2.0 bez wgranej topologii.
     
  5. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    A gry z AP 2,5? Trzeba cos z nimi kombinowac?
    I jak z tym Maxem i Sniperem normalnie nagrac i jechac:D?
     
  6. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gry z AP 2,5 też trzeba zdaje się ponownie wypalić po przejechaniu programem abgx przez nie.

    Natomiast Max i Sniper i inne gry XGD3 możesz normalnie wypalać jak masz LT3.0 + iHas (najlepiej je też przepuścić abgx'em)
     
    1 osoba to lubi.
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sniper to gra XGD2. Poradnik w dziale ISO --> Artykuły. Od nowa nagrywasz gry XGD3 i XGD2_AP2.5 (jaki masz napęd?).

    Gry XGD3 nagrywaj iHAS'em z odpowiednim FW pod płyty.

    Gry XGD2 możesz nagrywać zwykłą nagrywarką.

    Nie musisz czyścić cache, bo przy LT 3.0 "cicha aktualizacja" nie obowiązuje.
     
    1 osoba to lubi.
  8. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    No i w porzadku
    Naped nie wiem:D konsola z grudnia 2010.
    A odpowiednie FW pod plyty co to jest?
    Zrobilem crossflash(bo posiadam 122 cos tam rev.b oczywiscie) Ihasa +wgralem IXTREME BURNER MAX.Jeszcze nic nie nagrywalem o co chodzi z tym FW
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie najprawdopodobniej Philips-LiteOn 16D4S, czyli te gry musisz nagrać od nowa. Przy Samsungu czy Hitachi nie musiałbyś tego robić.
     
  10. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    No to juz wszystko praktycznie ogarniam:Tylko o co chodzi z tym-odpowiednim FW pod plyty co to jest?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Oprogramowanie pod płyty, na których będziesz nagrywał. W tutorialu LT MAX odbywa się wgrywanie FW pod Verbatimy.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum