1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania,problemy,porady MW2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez vitos255, Czerwiec 14, 2010.

  1. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli macie jakieś problemy z tą grą chętnie odpowiem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dev0lution

    Dev0lution Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn
    Ja mam pytanie: Jakie perki wybrać, aby grało mi się najlepiej ?
     
  4. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Oo idealny post.Otóż ja mam pytanie.Bo dziwnie mi się dzieje jak chce wbic na gre na TDM to Muszę czekac 5min,10min a czasem i 20 i 30
    Neta mam dobrego 2mb dzien 4mb w nocy ASTER.Strasznie mnie to denerwuje czy macie tak samo??i czy jakos da sie temu zaradzic
     
  5. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Jeśli chcesz grać szturmowcem czyli acr scar-h itd to Szybkie przeładowanie
    Moc obalajaca FMJ I CELOWNIK ACOG
    @down server lub host ma lagi ; /
     
  6. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Hmm no tak ale jak ja pytalem znajomych i innych to im w 10 sek okolo znajduje a ja mecze sie i męcze i nic.Coś musi byc u mnie nie tak...
     
  7. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Skoro nie może nawet dołączyć do gry przez te 5-10 minut to na pewno nie wina hosta bo on się w ogóle z nim nie połączył. Masz NAT ograniczony?

    A co do perków, to nie ma idealnej mieszanki, każdy przydaje się na inny sposób. Na pewno Kieszonkowiec się przydaje, polecam też Moc Obalającą i Pewne Celowanie.
     
  8. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    NAT??U mnie tak jest ze czasem lączy czasem nie.Najszybciej to tak w 3 min moze
     
  9. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Dodam że jesli chce pogram w Cod 5 na necie to wchodze bez problemu i po paru sek juz mam gre i wszystko szuka.W czym moze byc problem??
    A pisze ze Nat mam strict
     
  10. Lionix

    Lionix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Ja mam pytanie, co daje tryb prestizu, co sie odblokowuje, interesuje mnie wszystko na ten temat :p

    Druga sprawa, jak odblokowac nagrody dla avatara (jesli sa)
    pozdro elo
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Prestiz daje - szpan, nowa ikonke obok nicka, dodatkowy slot na klase, tytuł i emblem
    Zabiera wszystko co zdobyłeś procz tytułów i emblemów, resetuje challenge.

    Nie ma nagród.

    Co do perków - jaki styl, jaka mapa, jaki tryb?
     
  12. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Nagród nie ma, ale możesz kupić na rynku za MSP.
     
  13. vitos255

    vitos255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do tych perków co podałem tryb zdobycia flagi mapka derail albo afgan
     
  14. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Dodam że jesli chce pogram w Cod 5 na necie to wchodze bez problemu i po paru sek juz mam gre i wszystko szuka.W czym moze byc problem??
    A pisze ze Nat mam strict

    Witam ja mam taki sam problem i najlepszym wyjściem jest mieć dużo przyjaciół grających w tą grę i dołączać się do sesji jak oni grają. Jak chcesz to dołącz mnie do znajomych (golonek) ja mam dużo znajomych grających w tą grę...
     
  15. Macin113

    Macin113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też mam problem z ograniczonym natem.
    Mam router airlive wt-2000r, może mi ktoś pomóc odblokować porty?
     

Poleć forum