1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania typowego świeżaka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kajtol, Grudzień 17, 2010.

  1. Kajtol

    Kajtol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy więc nie bijcie !..

    Więc tak w niedzielę zamierzam wybrac się po Xboxa 360 wersje slim 250 Gb i mam kilka takowych pytan :

    co w tych konsolach najczęściej się psuje i czy warto przedłużac gwarancje ?

    Jak wygląda gra na 18 calowym monitorze bo w salonie stoi 42 cale jednak możliwośc grania na nim jest tylko w godzinach gdy rodzice nic nie oglądają.
    Dlatego częściej grywał bym na maszynie 18 cali :(/

    Jak wygląda podłączenie konsoli chodzi mi tylko o to czy sprawia to jakąś trudnośc czy tylko 2 kabelki i już gram ?

    Orientuje się ktoś kiedy Xbox 720 wychodzi bo nie chciał bym się nadziac wydając teraz 1000 zł na slima a bill zaraz na rynek 720 wstawi wie ktoś kiedy moment taki nastąpi ?..

    Za odp z góry dziękuje jak mi się coś przypomni to dodam Pozdrawiam:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Takenishi

    Takenishi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Myszków
    Slim jak na razie nie ma stwierdzonych żadnych usterek - mało awaryjny

    Kicha trochę z tym 18" telewizorem

    Podłączenie konsoli z TV jest wytłumaczone bardzo łopatologicznie, każdy da radę ;)

    Xbox 720???? ;>
     
  4. Kajtol

    Kajtol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tym Xbox 720 chodzi mi o następną wersje Xboxa tak jak np play 4 ... A jaki poradzacie minimum cali do dobrej zabawy ?
     
  5. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    "co w tych konsolach najczęściej się psuje i czy warto przedłużac gwarancje ?"
    -te konsole są praktycznie bezawaryjne:)
    "Jak wygląda gra na 18 calowym monitorze bo w salonie stoi 42 cale jednak możliwośc grania na nim jest tylko w godzinach gdy rodzice nic nie oglądają.
    Dlatego częściej grywał bym na maszynie 18 cali /"
    -zależy jaki to monitor czy crt, czy lcd?
    "Jak wygląda podłączenie konsoli chodzi mi tylko o to czy sprawia to jakąś trudnośc czy tylko 2 kabelki i już gram ?"
    -w zależności od tego jakie gniazda posiadaja monitory. Jezeli hdmi-wystarczy kabel hdmi. Jeżeli tylko VGA-będziesz musial dokupic kabel component-VGA.
    "Orientuje się ktoś kiedy Xbox 720 wychodzi bo nie chciał bym się nadziac wydając teraz 1000 zł na slima a bill zaraz na rynek 720 wstawi wie ktoś kiedy moment taki nastąpi ?.."
    -Póki co nic nie wiadomo:)
     
  6. Takenishi

    Takenishi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Myszków
    Wydaję mi się, że następny xbox wyjdzie nie tak szybko

    Ja (póki nie kupię sobie większego TV do pokoju) jadę na 21" i powiem, że da się grać. Ciężko jest z grami na 2ch gdy podzielony ekran jest.
     
  7. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    xboxy nie są już awaryjne tak jak kiedyś (Falcon,Xenon)
    32 cale lcd z kabelkiem hdmi i gra gitara
    Podłączy chyba każdy ?!!

    Gdzieś czytałem ze ktoś z kimś ma umowę do 2015 więc długo
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    skąd wy macie nazwę xbox 720 ?? najpierw jakieś wydziwiane wyglądy xbox 360 slim teraz nazwa wydziwiana, nie wiadomo kiedy ani o jakiej nazwie wyjdzie nowy xbox .
     
  9. mikoo178x

    mikoo178x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie pamiętam ale niedawno czytałem że 5lat xbox360/PS3 utrzyma się w grywalności // więc tak za mniej więcej 5lat wyjdzie coś lepszego
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zależy jaką masz przeróbkę.
    Ale pamiętaj PRZERONIONY NAPED=BAN
     
  11. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Póki co nikt nie dostał jeszcze bana na LT+. Granie na XBL na razie jest "bezpieczne".
    Kodeki ściągniesz spokojnie, bana nie dostaje się od razu po wejściu na LIVE, niektórzy grają miesiącami i bana nie mają.
     
  12. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ty się nie przejmuj co wyjdzie za 5 lat, bo grać będziesz TERAZ. Załóż, że jak masz przeróbkę to dostaniesz bana. Prędzej czy później.
     
  13. Kajtol

    Kajtol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cze mam lcd samsung .. Lepiej czy Gorzej... Jeszcze mam takie pytanie czy kablem który znajduje się w podstawowym zestawie x360 slim podłacze konsole do któregoś z tych złącz ?? ... Euro złącze...... Component cinh.,..svvvideo czy trzeba jeszcze jakiś kabel dokupic ??

    A i jaką konsole polecacie

    Slim 250 gb
    czy
    Slim 4 gb ??

    Przepraszam za nieprofesionalizm ale w tych tematach jestem kompletnie zerowy
     
  14. damian0987

    damian0987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak chcesz podpiąć do EURO to kabel będzie w zestawie, ale jak masz dobry telewizor to polecam przez HDMI podpiąć(kabel trzeba dokupić). Czy 250 gb czy 4 gb to już jak chcesz, jeżeli chcesz sobie gry kopiować z płyty na dysk(wtedy czyta ci z dysku, a nie z napędu, ale płytę musisz wkładać) lub kupować gry za MSP to lepsza będzie wersja z dyskiem 250 gb.
     
  15. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Samsungi według mnie są solidne

    Slim 250 GB jak dobrze stoisz z kasą,a jak nie to 4 GB

    Kabel który znajduje się w zestawie to component więc dasz rade go podłączyć. Radziłbym ci użyć HDMI jeśli takie coś posiadasz w swoim LCD
     
  16. Kajtol

    Kajtol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli powiedzmy że zainwestuje w x360 slim 250 gb.. To wtedy moge np pożyczyc na chwile płytę od kumpla zgrac sobie gre na dysk i potem już o płyte się nie martwic i gre odpalac z dysku twardego ?
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, jak zainstalujesz gre to musisz miec plyte zeby ja potem uruchomic.
     
  18. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Niestety tak się nie da. Płyta musi być w napędzie, tyle tylko że będzie odczytywana z dysku. Daje to tyle że konsola ciszej pracuje i szybciej się gra na loadingach wczytuje :)

    EDIT: Kolega mnie uprzedził :)
     
  19. KamiLLCR7

    KamiLLCR7 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    lepiej kupić 4gb a później dokupić 250 gb wyjdzie taniej o 100zł i jak dla mnie matowy ładniejszy ;D
     
  20. lewar44

    lewar44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jaki jest najepsza przeróbka prosze o wyrozumiałosc świeżak
     
  21. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Załóż nowy temat i sprecyzuj o co dokładnie Ci chodzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum