1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytania w sprawie lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil126p, Październik 7, 2011.

  1. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    1)wiem że aby zaczytać DVD-key potrzeba zakupic usb probe v3. czy potrzeba cos jeszcze ?
    2)pytalem jednego goscia ktory zajmoje sie przerobka konsol i on powiedzial ze to usb probe v3 sie do tego nie nadaje i on uzywa maximusa scorpion . ile jest w tym prawdy?
    3)co zrobic jezeli wtyczka od napedu xboxa nie pasuje do wtyczki od komputera?


    To tyle jak narazie proszę o szybką odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kp2006

    kp2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozumiem, że masz liteona, bo nie napisałeś o jaki napęd chodzi

    1. komputer z wyjściem SATA, śrubokręt TORX 10
    2. kłamie, sam używam usb probe
    3. jaka wtyczka ?
     
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    1. nie
    2. źle ci powiedział, usb probe v3 może być, maximus scorpion to taka lepsza wersja, łatwiejsza obługa itp.
    3. nie rozumiem. jak chcesz podłączyć pod komputer to zasilanie z konsoli a z komputera kabelek sata. ew. probe i z niego zasilanie.
     
  5. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    pytanie 3 cofam
    za pomoca probe tez mozna podlaczyc naped od komputera?
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Napęd podłącza sie za pomocą kabla sata
    probe3 służy do zasilenia napędu
     
Wczytywanie...

Poleć forum