1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytania...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartoj8, Styczeń 29, 2010.

  1. Bartoj8

    Bartoj8 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na allegro nowy ardcade fabrycznie pakowany za 630 zł a dysk 120 gb za 150 zł opłaca się? aha i czy także się opłaca kupić AC czy kupić ACII? czy może poczekać jeszcze na ACII z polskim dubingiem? jak zapobiedz rrod? nowe chłodzenie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jesli chodzi o xboxa to sie oplaca a jesli chodzi o dysk to nie bo wydaje mi sie ze patrzales na ta aukcje:Najtaniej hdd Xbox360 120gb +gratis themes +gwara (901133655) - Aukcje internetowe Allegro a on tam wyraznie napisal sprzedaje sam dysk bez obudowy to wolalbym kupic kompletny jak np taki : Wrocław czarny oryginał dysk 120GB jak new! (902722435) - Aukcje internetowe Allegro a rrod w jasperach nie ma po co zapobiegac bo jeszcze sie nie spotkalem z jasperem ktory by sie przegrzal wazne zeby mial przynajmniej po 20cm luzu z kazdej strony
     
  4. Bartoj8

    Bartoj8 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha a jak bym puścił na niego wiatrak to coś pomoże?
     
  5. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale po co wiatrak ? wydaje mi sie ze nic
     
  6. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dysk do Xbox'a zawsze się opłaca. Dodatkowe chłodzenie, jak Krzysiek, jeszcze nie widziałem RRoD w nowszych konsolach, ale możesz kupić, zawsze coś pomoże.

    ACII, wolisz słuchać oryginalnych dialogów, czy Boberka? Jak Ci zależy, to weź jedynie z napisami po polsku.
     
  7. Bartoj8

    Bartoj8 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wole polskie głosy
    chodziło mi o zwykły wiatrak taki do ochłodzenia się :p
     
  8. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To chcesz chłodzić Xbox'a czy siebie ? ;>

    Edit:
    Ja nie lubię polskich aktorów, a w AC 1 i 2 nie da się przewijać filmików. Jeśli nie chcesz tracić fabuły, to możesz kupić FULL PL.
    Gram na pełnej eng. wersji, ale kumpel ma polskie napisy i nie jest tak źle.
     
  9. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Po pierwsze jaki krzysiek a dysk do xboxa nie zawsze sie oplaca wg. mnie szczegolnie dla poczatkujacej osoby musi byc kompletny a nie ze bez obudowy kabelkow itp bo pozniej nie bedzie wiedzial co potrzebuje do podlaczenia do x'a itp. a jak sie zawsze oplaca to ci moge sprzedac 20gb za 1000zl kupisz :D??
     
  10. Bartoj8

    Bartoj8 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a do czego służy WiFi?
     
  11. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodzi mi o to, że nawet te 20 Gb jest lepsze niż karta pamięci ;).
    No bez obudowy to trochę beznadziejnie, Krystku ;>, ale lepiej grać na rozkręconym niz słuchać tej kosiarki/napedu.

    Edit:

    W X'ach WiFi wykorzystywane jest do specjalnego headsetu (?), i do internetu bezprzewodowego.
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jest to moduł internetu bezprzewodowego. Xbox nie ma wbudowanego. Można dokupić.
     
  13. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no jest taki bezprzewodowy ale mi sie wydaje ze laczy sie ta sama techonologia co pady a nie poprzez wifi bo to bylaby glupota zeby wydawac okolo 200zl na wifi do x'a jak headset i tak do pada sie podlacza
     
  14. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest taki Headset wyglądający jak zestaw do telefonu.


    Edit:
    [​IMG]

    Poza tym, moduł może zapewne obsługiwać więcej niż 1 urządzenie... (widziałem takie z 2 antenkami ;) )
     
Wczytywanie...

Poleć forum