1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie a może problem.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez capone, Październik 29, 2009.

  1. capone

    capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sflashowałem sobie dzisiaj napęd na 1.6, a że dawno nie przeglądałem for itd. więc nie jestem w tym na bieżąco to chciałem się dowiedzieć o pewnej rzeczy. Po flashu odpaliłem iksa, włożyłem płytę z Fifą 2010 i zamiast się uruchomić gra pojawiło się logo Xbox'a 360 i były opcje z odtwarzacza DVD :p. Nie wiem czy to znaczy, że teraz mam wsadzić płytę z activate i będzie hulać czy to oznacza, że coś skopał się flash ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ktoś Ci zwalił flash ;)

    No chyba, że nie przerzuciłeś przez program ABGX360 tej gry to plik .dvd jest skopany w Fifie 10 ;) ABGX360 naprawia ten plik
     
  4. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    activate nie jest potrzebny ponieważ fifa 10 nie ma Wave 4. Moim zdaniem coś skopane z fleshem albo źle nagrana gra.
     
  5. capone

    capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wcześniej miałem 1.51 więc wszystko działało, więc pewnie kuźwa ten flash będzie skopany... ehhhhhhhh ! Przy innych grach to wyskakuje ten biały ekran gdzie pisze, że aby zagrać w tą grę należy włożyć płytę (która jest w środku).
     
  6. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    na pewno skopany flash innej opcji nie ma.
     
  7. capone

    capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Więc co teraz mam zrobić ? Reflash 1.6 czy wgrywać orginalne firmware i później znów zapisywać 1.6 firmware ?
     
  8. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    refresh wyciągnij ponownie klucz,wgraj plik cfw.bin na pendrive(zbotowanego) i po dosem zrób i będzie ok.
     
  9. capone

    capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hah znalazłem moją przyczynę nie działających gier :D Nie zamieniłem orginału z 1.6 w junggle flasherze :D Po prostu wgrałem czysty ix 1.6 bez klucza mojego napędu :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum