1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie - Assassins Creed 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez yondaime332, Luty 3, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kurde pewnie uznacie mnie za jakiegoś nooba ale kurde gdzie się robi save w Assassins Creed 2 ?... proszę o szybką odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    o ile sie nie mylę tam jest autosave
     
  4. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po kazdej misji samo zapisuje
     
  5. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Właściwie nie po każdej misji ale po każdej misji, odkrytym pkt widokowym, znalezieniu piórka, skarbu itd
    bardzo często są savy ogólnie mówiąc :)
    Taka ikonka w prawym dolnym rogu (chyba ;D) się pokazuje na chwile i znika ;)
     
  6. Komariu

    Komariu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Prawdopodobnie jak wyłączałem grę przez Menu w Assassin's Creed 2 to też był automatyczny saving.
     
  7. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak jak napisał wyżej kolega, możesz również iść do medyka, kowala... wejść i wyjść i gra powinna się zapisać(jak dobrze pamiętam), jak zobaczysz tą ikonę to gra ci się zapisała.
    Jeszcze jest drugi sposób co do którego nie jestem pewny, jak chcesz wyjść z gry to wyjdź najpierw do menu głównego gry...podczas ładowania menu gra ci się zapisuje chyba.;)
     
  8. nastyk9

    nastyk9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim
    Ja też z początku szukałem:D tak jak koledzy już napisali, gra bardzo często wykorzystuje autosave, ale można to również zrobić ręcznie w opcjach, trzeba wejść tam, gdzie są wszystkie statystyki (ogólne, HUD, statystyki, autorzy...) dajesz "ogólne" i tam jest coś typu "wybierz urządzenie zapisu", wybierasz to i później "nadpisz aktualny stan gry" czy coś w tym stylu :) Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum