1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie battlefield 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karpiu08, Maj 14, 2012.

  1. karpiu08

    karpiu08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam :) mam lt +3.0 i chcialbym sie spytac czy jest mzoliwość abym mogl grac w b3 ? bo jest ona na 2 dvd wiec nie wiem :) pozdrawiam :) posiadam dysk do konsoli
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. karpiu08

    karpiu08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jak to jest z tą instalacją ? normlanie na dysk ? i nie bedzie problemow ? o inne gry co są na kilku dvd ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1 dvd to multi i texture pack
    2 dvd single

    Jak chcesz grać w singla starczy sama 2 płyta, jak chcesz zainstalowac to musisz nagrac ihasem, do multi potrzebujesz przepustki sieciowej
     
  6. karpiu08

    karpiu08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    "Nagrać Ihasem" - nagrać nagrywarką Liteon Ihas 124B z wgranym LT MAX.
    "do multi potrzebujesz przepustki sieciowej" - Online Pass, musisz kupić taki kod żeby grać po multi..
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Widzę, że nie jesteście na bieżąco. Do instalacji gry XGD3 na dysku, nagranej zwykłą nagrywarka już nie potrzeba iHAS'a. Wystarczy zastosować trick z muzyką na pendrive'ie. Zapraszam do tematu o MP3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum