1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Pytanie] Black Ops abgx360 - pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukcie4740, Grudzień 2, 2010.

  1. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak myslicie? grac na tym black ops'ie na XBL?
    ImageShack Album - 2 images
    boje sie o te bledy ;/. z gory dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie grać. Gra może zawierać wady (związane z pobranym wydaniem, które mogło się uszkodzić podczas wysyłania/pobierania), dzięki którym Microsoft rozpoznaje niektóre gry i rozdaje za to ban(an)y.
     
  4. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje zdanie jest takie masz przerobke nie graj na xbl :)
    o tego miej pc :D albo orginaly i orginalny soft xboxa :)
    i zero strachu reszta chyba sie ze mna zgodzi
    a co do tego sadze ze nie pograsz tak jak bys chcial
     
  6. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Normalny błąd z black opsem , obraz jest ok wystarczy ściągnąć odpowiednie pliki. Stąd KLIK. Strona chwilowo nie działa , ale masz tam dział download, ściągnij odpowiedni plik wideo , wrzuć do folderu z agbx , przepuść jeszcze raz iso i wszystko będzie dobrze. Co do panów up. Widzieliście w ogóle te screeny z bliska czy tylko zobaczyliście że jest coś żółtego i daliście odpowiedź negatywną ? Trzeba czytać co agbx wywala.
     
Wczytywanie...

Poleć forum