1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie co do 1.6.1 i Kabla VGA

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mentes, Luty 6, 2010.

  1. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    Mam do was panowie pytanka dwa.Pierwsze z nich brzmi:

    Czy po wgraniu iXtreme 1.6.1 non stealth będzie mi konsola głośniej chodzić?

    Drugie Pytanko:

    Posiadam monitor Samsung 18,5 cala LCD i tak ma on opcje HD Ready i tak wcześniej grałem na CRT a teraz pora się przesiąść na LCD i tak monitor na razie nie podłączałem leży w pudełku od wczoraj i chodzi mi oto czy np jak miałem monitor CRT I ŻEBY GRAC NA XBOX360 musiałem mieć kabel ten:

    KABEL GOLD DO XBOX 360 VGA HD AV POZLACANE KONCOWK (896480403) - Aukcje internetowe Allegro

    i tak czy teraz wystarczy zrobić to samo co z CRT czyli podpiąć tak ten monitor LCD jak monitor CRT poprzez ten kabel podpinałem tak? i automatycznie się włączy ta opcja HD by obraz był idealny czy coś muszę ustawiać?

    Pytanie drugie może lajkowskie ale pierwszy raz mam do czynienia z LCD.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
  4. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    a co do tego iXtreme 1.6.1 non stealth to jak to jest z nim?
     
  5. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    tego nie wiem ale na mojej drugiej konsolce mam wgrany 1.6 non-stealth i jakoś nie widzę różnicy ;O
     
  6. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    aha no to spoko,to wgram sobie tego 1.6.1 non stealth.
     
Wczytywanie...

Poleć forum