1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie co do AP25

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PanJan, Maj 13, 2011.

  1. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.


    Obecnie gry z AP25 po włączeniu wyświetlają czarny obraz i konsola się zawiesza.
    Słyszałem coś o tym że ma wyjść nowy dash, który będzie blokował te gry.

    Moje pytanie jest następujące: Czy jeśli gram tylko offline i gra przez neta ani XBL mnie nie interesuje to czy jest jakiś sposób na to by obejść gry z AP25 bez wgrywania nowej przeróbki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Juz i tak online nie powinno Ciebie interesowac, bo zostales oflagowany :) Zeby zagrac w gry z AP2.5 musisz wgrac LT+
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja mam flage i wszedłem na neta i nie dostałem bana;D to zależy od farta;D
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To zalezy od fali :p
     
  6. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli utraciłem gwarancję?
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Poki Cie nie zbanowali to gwarancje masz. Lepiej nie podpinaj sie pod siec
     
  8. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pod sieć nie mam zamiaru się podpinać.No nic myślałem, że obejdzie się bez nowej przeróbki, ale niestety. Wielkie dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum