1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie co do BENQU.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Robciq, Grudzień 11, 2008.

  1. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    Witam. Mam "niestety" konsole z napędem benqu (przerobiony) i teraz moje pytanie. Czy to prawda, że na benqu nie da się dosłownie grać w gry takie jak GTA 4, bo doczytywanie tekstur wykańcza? Czy w innych grach, typu Far Cry 2, NFS UC też będę miał ten problem? Pytam o to , a nie sprawdzę sam bo kupiłem konsolę i ona miała 3rod, typ nie chciał zwrócić kasy i oddaje ją wkońcu do naprawy.... PS . jest to arcade bez dysku. :mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. oski225

    oski225 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2007
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez mam naped Benq(przerobiony) i jestem calkowicie zadowolony.W zadnej grze jeszcze nie mialem doczytywania tekstur. Co do GTA to ci nie powiem, bo mam orginal, a na orginale ten problem sie nie pojawia. Pozdrawiam :D
     
  4. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    BenQ doczytuje dość mocno tekstury w grach typu właśnie GTA 4. Mnie po pewnym czasie nawet zniechęciło to do dalszej gry. Moja rada leć do sklepu i kup sobie dysk :)

    W FC2 nie grałem to Ci nie powiem ,ale w NFS problemów nie miałem

    Oczywiście problem dotyczy gry na kopiach
     
  5. smrodorodek

    smrodorodek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam też Benq przerobiony iXtreme 1.41. W Far Cry 2 bez problemów, a w GTA IV jak grałem pół godzinki (bo średnio przepadam za serią GTA) też nie było z grafiką nic takiego co bym zauważył. Natomiast miałem problem z NFS Undercover - zaciął mi się napęd na płytce, która PC weryfikuje bez problemu i z Star Wars FU to samo w jednym punkcie gry (ale udało mi się to obejść poprzez zmianę ciuchów bohatera)
     
  6. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    GTA u mnie na BENQ działało dobrze, ale jednak czasem pojawiały się niespodzianki nagle przedemną, po zgraniu na dysk wyraźna poprawa, doczytuje czasem jakieś elementy, ale to nie przeszkadza bo doczytuje je w oddali
     
  7. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    Ok. Jak wyśle xboxa do naprawy to przy okazji zmienią mi szybkość odczytu na 12x.Aha i w ten dysk to też chyba się jednak zaopatrzę :D
     
  8. dzikiskunks

    dzikiskunks Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak wyślesz Xa do naprawy to prawdopodobnie dostaniesz nowy napęd Liteo-ON (podobno już przerabialny) i nową plombę gwarancyjną - wygląda jak naklejka licencyjna od Windowsa. Ale jeśli grasz na oryginałach to będzie to bez znaczenia :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum