1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie co do dysku.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wuuuf, Marzec 15, 2013.

  1. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Mam Dysk 2.5" od Samsunga 250 GB oraz adapter Sata > Usb. Moglbym uzyc tego zestawu aby podlaczyc go do xboxa przez usb? Czy dysk by normalnie funkcjonowal przy konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przy RGH owszem , jeśli masz LT albo wogóle nie masz przeróbki, to może działać, ale przydzieli Ci tylko 32 GB z niego.
    Nie wiem czasem, czy byś nie mógł go wsadzić w miejsce org dysku, po otwarciu obudowy dysku.
     
  4. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Wlasnie tak zrobilem to dysku wgl nie wykrywa jak wrzucam go przez obudowe oryg. dysku. Niestety mam LT 3.0 i nie chce robic RGH bo xbl. No nic chyba bedzie trzeba sie zadowolic 32gb
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W miejsce org dysku, gdzieś czytałem (poszukaj na forum) podchodzą jedynie dyski WD i to specjalnie przygotowane, tylko już nie wiem czy tyczyło się to SLIM'ek czy FAT'ów też
     
  6. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Teraz nie mam zbytnio kasy na nowy dysk do x'a i nie wiem co zrobic wlasnie. Kupic adapter Sata > Usb za 50 zl i uzywac 32gb z tej pamieci czy grac z plyt jak narazie.

    Edit@ Nie moglbym podzielic tego dysku na pare partycji FAT32 i uzywac ich na xboxie? :)
     
  7. alan.s90

    alan.s90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Braniewo
    Ja mam WD z podmienionym firmwarem i jest wpięty w gniazdo HDD w slimie.
    Tak więc ten patent z dyskiem WD działa na wszystkich konsolach.

    PS. Oprócz tego mam RGH :)
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To lepiej sobie kup pendrive'a 32gb, a dysk zostaw pod kompa, nawet jeśli zrzucisz grę na dysk/pena to i tak płytę z grą w napęd musisz włożyć, ale to pewnie już wiesz :)
     
  9. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Teraz mam drugi problem panowie. Skonfigurowalem penka 8gb z xboxem. Pisze tam 6GB wolnej. Podlaczam pod kompa zeby demko zgrac a tu wyskakuje 7mb wolne? O co chodzi?
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sformatuj pod windowsem do fat32, zgraj demko i włóż w konsolę
     
  11. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Jak mam LT 3.0 to jest wielkie zagrozenie z dostaniem bana jak sciagam demko przez xbl? Takie pytanie na przyszlosc :3
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Za samo pobranie demka i granie w niego nie dostaniesz bana.
     
  13. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Demko musisz nagrać programem HORIZON.
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  15. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Wlasnie to znalazlem. Dzieki za wszelka pomoc ! :) Do zamkniecia.
     
  16. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1122
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No ciekawe, ja takie demko FORZA 4 normalnie wrzucałem na pendrive'a w TOTAL COMMANDER i jakoś działało.
    Cały folder 4D530910 z demem wrzuciłem do wcześniej utworzonej struktury folderów: content/0000000000000000/ TUTAJ

    Tyle że to było trochę czasu temu, może się coś pozmieniało...
     
Wczytywanie...

Poleć forum