1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie co do konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MarcusReed, Grudzień 19, 2010.

  1. MarcusReed

    MarcusReed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie.. czy na wersji Elite i Slim pogram przez Sieć? Bo ja mam internet taki do PC z modemem od Neti i nie wiem czy będzie można go podłączyć pod Xboxa czy jakieś inne wejście będę musiał zamówić od netii :| Wgl. nie wiem co daje te Wifi w xBoxie.. ;/ I o co chodzi z tym Live? Bez tego nie pogram przez multiplayer np. w MoH'a czy jak?

    Pozdrawiam.

    PS; Mam zamiar wziąść xBoxa z plusa -> Oferta z konsolami Xbox 360 i Nintendo Wii
    Tylko nie wiem czy się opłaca.. bo tam pisze, że 4GB a z taką ilością to chyba nawet gry nie zainstaluje ; O i co to jest ten kable AV? Nie dają HDMi tylko AV? Nie kumam..
    Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Na każdej pograsz przez neta jak wykupisz konto GOLD, co do modemu to wywal go i kup router z wifi z modemem adsl
    Do wersji 4gb mozesz dokupic dysk, te 4gb to bardziej na save sa gry nie musisz wcale instalowac wtedy idzie z napedu
    Nie daja kabla HDMI trzeba go sobie kupic
     
  4. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konsola 4gb nie starczy na instalowanie zadnej gry ale na sporo savow muzyke zdjecia
    pograsz bo mozesz np podlaczyc do pcta kabel ethernet i podlaczyc w ten sposob xa do neta
    xbox slim rlz
     
  5. Xamper8

    Xamper8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Elite-a jest już stary slim jest nowszy.
    Ja wczoraj kupiłem 4GB. Według mnie jest lepszy niż ten droższy (z dyskiem).
    Masz 4GB na pliki systemowe i całe 250GB na gry(o ile dokupisz dysk).
     
  6. MarcusReed

    MarcusReed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u nich chyba nie ma możliwości dokupienia dysku.. chyba mogę kupić jakiś na allegro i go tak o włożyć czyż nie?
    @Brudsien włąśnie mam ADSl _ PWR bo mam w tym internet i telefon u netii. Ale czy każdą gre mogę po prostu włożyć d napędu? Bez wymaganai instalacji? ;) Bo jak tak to w sumie nie będę potrzebował wielkiego dysku. thx!
     
  7. MarcusReed

    MarcusReed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To takie pytanko dodam.. Czy moge podpiąć ten kabel USB z wejścia do kompa pod xbox? Czy będę musiał zamówić inny :|
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak kazda gre mozesz uruchomic bez instalowania, napisalem ci ze potrzebujesz routera, modem nie rozdzieli internetu nie mowiac juz o necie z USB bo to tylko dla pc i mac jest
     
  9. MarcusReed

    MarcusReed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli lepiej będzie kupić router gdzie internet mam w całym domu ? :|
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zadna konsola nie zadziala ci z modemem nie samodzielnym, a jak podlaczysz modem nie bedzies mial neta w kompie bo modem to nie router

    Tak jak pisalem musisz kupic router
     
Wczytywanie...

Poleć forum