1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie co do podłączenia.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzysiek058, Sierpień 15, 2010.

  1. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cześć.

    Nie jestem dobry w tym, więc tutaj pytam.
    Posiadam telewizor Samsung 32'. Planuję kupić Xboxa 360 elite i tutaj pojawia się pytanie. Z tego co wiem, to nie dostajemy kabla HDMI. Czy te kable co są w zestawie dają nam jakość HD?

    Posiadam takie wejścia: Klik
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Suchjy

    Suchjy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie dają. Żeby korzystać z HD musisz dokupić kabel HDMI.
    Kupisz go w pierwszy lepszym sklepie komputerowym od 10 do 50 zł cena średnio.
    Co do wejść i wyjść w TV to masz dwa wyjścia HDMI, tak więc będzie Ci działać :). tak więc kup kabelek i nie będziesz musiał odłączać innych urządzeń typu dekoder dvd itp
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
  5. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    I przez ten kabel ,,idzie" i dźwięk.. i obraz. Tak?

    PS: Ten telewizor, to telewizor HD Ready, więc myślę, że kabel do 50 zł raczej starczy.
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Tak jest dźwięk i obraz.
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
Wczytywanie...

Poleć forum