1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie co do schematu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ...:::Anarkad:::..., Wrzesień 1, 2011.

  1. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, nie mogę rozkminić co to za część ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting "CK3" myślałem na początku że to molex ale molex ma tylko 4 "otwory"...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Urzadzenie.zasilajace naped ck3, lub inne ustrojstwo tego.typu

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale tak teoreycznie to po co to jest ?? nie można te dwa kabelki razem przylutowań a nie bawić sie w takie coś ??
     
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    zasilanie do napędu, chyba otwierania tacki? Nie pamiętam zbytnio.
     
  6. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    http://img27.imageshack.us/img27/2248/przejsciowka2.jpg

    Tutaj masz rysunek jak to zrobic z molexa. Wczesniej to bylo co innego wiec troche go pomaziałem ale jest do odczytania.

    JBC przełącznik z lewej to głowne zasilanie, przełącznik z prawej zasilanie 3,3v. A ten układzik to jakikolwiek stabilizator na 3,3v. kondensatory zaleznie od stabilizatora ale okolo 100nF bedzie ok.
    A to jak to jest pokazane na wtyczce to nie oznacza, ze tu nalezy podlaczyc te zasilania, tylko od tyłu do tych pinów, tak zeby ta wtyczke mozna bylo wlozyc do napędu.
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    RasQba to jest zbyt skomplikowane i lekko nieczytelne
    Apacer nie chodzi mi o część dvd driver tylko o ck3, bo dla mnie to nie ma różnicy czy przylutuje to do tego ck3 czy bezpośrednio 2 kabelki, ale nie wiem nie znam sie na tym dlatego pytam sie ;D
     
  8. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    dobra mam tu mnóstwo odpowiedzi ale nadal nie wiem czy moge przylutować bezpośrednio te dwa kable czy to musi byc te ck3
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do ck3 sie nie lutuje, to ma gniazdo takie same jak w konsoli zasilajace naped. Mozesz to polaczyc jak mowisz

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum