1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie co do slima

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ...:::Anarkad:::..., Październik 21, 2011.

  1. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy jest taka możliwość żeby slimie był wmontowany napęd Lite-On DG-16D2S, ale fabrycznie a nie spoof
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie bo to nie pasujacy naped

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    a Lite-On 9504/0272 DG-16D4S flas***e się tak samo jak Lite-On DG-16D2S ?? znalazłem tutek tylko dla litka 0225

    edit: znalazłem jakiś tutek;D
     
  5. Budziu84

    Budziu84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie do tego potrzebujesz X360 USB aby wykrył napęd oraz napęd z odblokowanym SPI
     
  6. kosior145

    kosior145 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Pytanie, nie mogę załozyć własnego tematu, więc chce się spytać tutaj, załozyłem wczoraj nowy Fan na GPU, i mam pytanie, jak go umocować na radiatorze ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum