1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Pytanie]Co kupić do ściągania kluczy ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZjaranaTwarz, Kwiecień 4, 2012.

  1. ZjaranaTwarz

    ZjaranaTwarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka , mam pytanie do was , otóż co mam kupić do ściągania kluczy z Phatów (ze slimów też było by fajnie odrazu) ? Chodzi o jak najmniejsze koszta . + Do tego coś (przejściówka zapewne) dzięki czemu będę mógł podłączyć ten sprzet do sciagania kluczy i Napęd w Jungle . ( teraz jak odpalam napęd to po prostu komp ma zwieche albo go nie widzi) . Z góry dzięki za nazwy tudzież linki które bardzo przydałyby się . Pozdrawiam Zjarany
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    360 usb pro lub maximus lizard

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. ZjaranaTwarz

    ZjaranaTwarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nic taniej nie będzie ? Pamiętam że kiedyś było coś takiego jak Probe ... za 50zł niecałe na allegro , czy to dalej działa jakoś ? Bo cena nie jest zbyt wysoka.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Probe jest tylko przydatne do zasilania i ściągania klucza z liteonów w Fatach.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    chcesz brac konsole do flasha to najpierw może poczytaj co się z czym jje bo narazie to krucho....
     
  7. ZjaranaTwarz

    ZjaranaTwarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn. ja sie kiedyś bawiłem w Flashowanie tyle że mając już dummy ... przerobiłem tak kilka konsolek na najnowsze LT bezproblemowo , tylko tak jak wyżej mam problem z dobraniem sprzętu żeby ściągać te klucze z napędu wprost na kompa . (nie mam RAID na płycie niestety ... ) . Czyli z tego co kolega wyżej napisał :360 usb pro lub maximus lizard . Czy do tych sprzętów musze mieć coś dodatkowo ? (zaznaczam że komp nie widzi napędu) .

    @ EDIT
    ok rozumiem czyli tak :
    kupując takie cudo http://allegro.pl/programator-x360usb-pro-od-xecuter-i2239168291.html (nie drogo jak na coś takiego?) musze dokupić tylko Probe ? http://allegro.pl/xecuter-probe-3-dodatek-do-x360usb-pro-i2239168280.html
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie musisz mieć nic dodatkowego, i usb pro i lizard zadziała na każdym kompie, BA! lizard może działać w trybie standalone czyli bez udziału komputera :) wiem bo mam
     
  9. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ten usbpro drogi, koleżanka z forum ma za ok. 180 zl.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  10. ZjaranaTwarz

    ZjaranaTwarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli najlepiej zakupić tego USB PRO + Xecuter Probe 3 tak ?


    @down.
    Gdyby ktoś sprowadził i wystawił np. na allegro to skusiłbym sie napewno ;P
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    najlepiej w bundle pack z uk lub usa....probe i taki kupic bedzie trzeba
     
  12. ZjaranaTwarz

    ZjaranaTwarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. ZjaranaTwarz

    ZjaranaTwarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. lopek

    lopek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. ZjaranaTwarz

    ZjaranaTwarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. Justyna98

    Justyna98 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    194
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jest do zasilania napędu + kabelek PMT Hack. Jak komp Ci nie widzi DVD z xa na wbudowanym sata to potrzebujesz X360USB PRO lub LIZARDa.

    P.S
    USB PRO mam na zbyciu, kabelek do PMT HACK też mogę dorzucić :). Zasilanie zawsze możesz brać z konsoli lub dokupić takie za 50 zł.
     
Wczytywanie...

Poleć forum