1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Pytanie] Czy da się zaaktualizować składy w Fifa 13 bez internetu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adventus, Luty 23, 2013.

  1. Adventus

    Adventus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko, da sie zaaktualizować składy w fifie 13 pendrivem? Wiem że trzeba mieć jakiś plik TU, ale nie moge go znaleźć na necie, kiedyś tym plikiem spolszczyłem sobie Max Payne 3 i wszystko teraz ładnie chodzi, da się teraz tak z fifą zrobic? Bo było pare transferów i chciałbym mieć aktualne, a niestety nie posiadam routera w domu (mam internet bezprzewodowy). Prosiłbym o link do tego pliku i najlepiej poradnik jak go wgrać, bo już zapomnialem :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Musiałbyś poszukać w necie...Raczej każdy aktualizuje składy z Live, więc trudno będzie Ci go znaleźć...

    Ale życzę powodzenia :)
     
  4. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: [Pytanie] Czy da się zaaktualizować składy w Fifa 13 bez internetu?

    on ma rgh :) (?)
    poszukaj na forum Tutka, gdzies byl..

    Wysyłane z mojego RUBINA za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Adventus

    Adventus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    yyy?? jakie rgh? . chce po prostu plik tu z aktualizacja skladow w fifie 13. Tyle :D
     
  6. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    RGH to przeróbka ;)
     
  7. Adventus

    Adventus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam zadnej przerobki, oryginalna konsolka, nic w niej nie grzebalem i nie mam zamiaru (nie jestem za piractwem), ostatnio spolczylem sobie max payne 3 przez pendrive plikiem TU i tak samo chce z fifa, tylko ze o aktualizacje skladow mi chodzi...
     
  8. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    Bez pliku nic nie zrobisz ;) Samo się nie zaktualizuje przecież :p Musisz szukać i tyle...
     
  9. Adventus

    Adventus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to własnie pisze z prośbą żeby ktoś mi podał ten plik... Z wami się dogadać, to jakiś cud...
     
  10. durki666

    durki666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: [Pytanie] Czy da się zaaktualizować składy w Fifa 13 bez internetu?

    Jeśli tu chodzi tylko o title update to nie ma przecież żadnego problemu ze znalezieniem.

    Wysłane z neo v przez tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  11. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
    1 osoba to lubi.
  12. Adventus

    Adventus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, a do którego folderu wgrać ten plik? Normalnie? Content\0000000000000000\(...) ??
     
  13. V2T44

    V2T44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kraków
  14. Adventus

    Adventus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten plik TU, ale nie wiem gdzie go wgrac, jak wgrywam do 0000000000 to nie działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum