1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Pytanie] Czy do Far Cry 3 trzeba mieć ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xnizonx, Listopad 29, 2013.

  1. xnizonx

    xnizonx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy do Far Cry 3 trzeba mieć nagrywarkę ihas ? Pobrałem sobie Far Cry 3, ale nie wiem czy nagram go bez ihasa. Chciałbym sobie pograć, ale nie wiem czy muszę ją kupować /;
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie trzeba mieć ihasa. na zwyklej też nagrasz. Sam ostatnio nagrałem na zwyklej i działa elegancko

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. xnizonx

    xnizonx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli można nagrywać bez obawy wsadzając płytę w komputer i wypalając na przykład IMG Burner-em ?
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak możesz bez żadnych obaw nagrywać.

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zwykłą nagrywarką nie wypalisz gier z zabezpieczeniem CIV:
    http://xboxforum.pl/iso-10/lista-gier-z-zabezpieczeniem-civ-174186/
    Reszta powinna działać normalnie, aczkolwiek jeżeli chcesz grać na XBL to zaleca się nagrywanie iHasem.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum