1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie ;d

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamix200, Maj 31, 2010.

  1. kamix200

    kamix200 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hi :p

    Pytanko
    jestem jeszcze zielony w tych konsolach i mam pytanie czy
    można jakoś gre pobraną z neta odpalić na xboxie bez jego przerabiania ?
    Może jakieś oprogramowanie coś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    na xbox 360 czy zwykłym...
     
  4. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Nie, nie można...
     
  5. venome

    venome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    nie, takie gry działają tylko po przerobieniu konsoli.
     
  6. kamix200

    kamix200 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Na Xbox wystarczy softmod a na x360 instalujesz grę na dysk i grasz ale płyta musi być w napędzie a jak masz jtag to nie potrzebujesz płyty
     
  8. kamix200

    kamix200 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak ale chodzi mi o piraty czy jak odpale pirata i zainstaluje na dysku to bedzie pykać
     
  9. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    tak masz racje, ale najpierw musi przerobić...
     
  10. kamix200

    kamix200 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ehh, to wole nieprzerabiać szkoda mi konsoli
     
  11. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Szkoda gwarancji :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum