1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie Dashboard

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez patryk.ferszt, Lipiec 13, 2009.

  1. patryk.ferszt

    patryk.ferszt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szkotowo/Nidzica
    Cześć mam pytanie odnośnie dashboarda jak zrobić żeby ikona gry wyświetlała się tak jak na obrazku czyli po prostu tak samo jak na przykładzie:

    [​IMG]

    Chodzi mi o to jak jest wyświetlana gra Pure na tym dużym kwadraciku a u mnie wyświetlają się na tym małym.

    macie link http://digiex.net/attachments/conso...esident-evil-5-premium-theme-download-re5.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo-kce

    neo-kce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    jakim przykładzie??
     
  4. patryk.ferszt

    patryk.ferszt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szkotowo/Nidzica
    no tak jak na załączonym obrazku
     
  5. neo-kce

    neo-kce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    A masz podpięta pod net i XBL w silver ??
     
  6. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie kminie o co ci chodzi, a w ogole tam nie ma obrazka ;).
     
  7. patryk.ferszt

    patryk.ferszt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szkotowo/Nidzica
    nie a to potrzeba?
     
  8. neo-kce

    neo-kce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Wydaje mi się, że ten obrazek jest pobierany z neta x XBL
     
  9. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przy nowszych grach obrazek pokazuje się nawet bez podłączania konsoli do internetu. W przypadku starszych produkcji wymagane jest połączenie się z Live.
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dokładnie jest tak jak pisze no1safe
     
  11. patryk.ferszt

    patryk.ferszt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szkotowo/Nidzica
    dzięki chłopaki temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum