1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie do Assasina 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Niemiec, Listopad 13, 2009.

  1. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Siemano zassalem z tego forum assasina 2 i mam teraz pytanie czy dostane bana za granie przed premiera nawet jesli mam odlaczone od neta i potem podlacze?. Chodzi mi oto ze jak zagram teraz bez neta i podlacze to mnie zbanuje bo beda widziec ze gralem w to ? :p Prosze o szybka odp!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wafel1700

    Wafel1700 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Są różne opinie na ten temat. Sam gram często w coś przed premierą a potem podłączam do sieci i nic. Niektórzy jednak twierdzą że to kwestia szczęścia i że za takie coś można dostać bana. Nie można tego stwierdzić do końca bo tylko Microsoft wie takie rzeczy
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A byłeś wcześniej podłączony? Bo jak tak to tak czy siak już ban może czekać na Ciebie ;) Jak widać po tej fali banów banują wszystkich - i tych co grali przed i po premierze
     
  5. Ninja

    Ninja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja bym się powstrzymał i poczekał jednak do premiery
     
  6. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Jest fala banów na 80% wykrywają że masz zmienionego firmwara tak czy owak bana zapewne dostaniesz;d
     
  7. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    I tak każdy pirat dostanie więc nie ma co się oszukiwać :)
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ban jest jak ****zka , przychodzi z nienacka i na bazie tego mądrego staropolskiego przysłowia , powiem tak : możesz grać ( odpalić grę ) nawet ( lub dopiero ) tydzień po premierze a jeśli masz dostać bana to i tak dostaniesz i każdy kto ma przerobioną konsolę i jest podłączony online musi się z tym liczyć !
     
  9. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Podzielam zdanie kolegi wyżej. Ja tez często grałem w gry przed premierą i nic się nie działo, a ostatnio dostałem banika "za nic". ;)
     
  10. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Noto nie bede gral do premiery poki co na dysku jest . a od kiedy przerobilem jeszcze w ogole nie podlaczalem pod neta wiec sie nie mam co bac . jak bedzie premiera to wtedy sobie pogram :D
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Polecam wyjmować naped do aktualizacji dash'a hehe :D

    Graj normalnie :), jak masz dostac to i tak dostaniesz - tzw loteria bo jesli mS wykrywa Flasha i **** zbita.
     
  12. misiolin

    misiolin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też dostałem bana za nic ;), grałem zawsze na singlu, na odłączonym kablu (chyba że w oryginalne wersje) a live'a używałem tylko do ściągnięcia dashboarda, aktualizacji gamertaga lub tak jak dzisiaj do ściągnięcia DLC (w tym wypadku do oryginalnego Dragon Age'a). Jak grałem przed premierą to najpierw resetowałem zegar w Box'ie i podłączałem jakiś czas po premierze a bana i tak dostałem :D. Loteria moi drodzy. Co ciekawe albo M$ wykrywa samą przeróbkę, a nie kopię zapasową albo dostałem bana za łączenie się z Polski bo konto mam na UK założone :/.

    Mam też pytanie, czy jeżeli podłącze dysk od zbanowanego iXa do konsoli kolegi (nie przerobionej) to grozi mu ban? Chodzi mi o ściągnięcie DLC do oryginalnego Dragon Age'a.
     
  13. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    dash'a? chodzi ci o firmware czy co? acha juz wiem ta aktualizacja od microsoftu? .
     
  14. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Mozesz i tak bo wtedy ty nie masz podlaczenia z netem , a zauwaz ( W moim przypadku tak bylo jak dawalem do flashu to koles mi wyjal dysk twardy i dal w lape i powiedzial ze mam isc i wrocic po xba :p) ze jak zgrywasz u niego a on nie ma przerobionej to sie nic nie stanie ;] podlaczasz do siebie i gotowe nie bedzie bana bo nie ma bezposrednio kontaktu z internetem :p, mozesz rownie pen driva pod pc podlaczyc dash'a sciagnac i w konsole podlaczyc resetnac xa i sie automatycznie zainstaluje przy wlaczaniu :D
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jest juz pare tamtow o banie.kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum