1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie do dasha 2.0.12625.0

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Litwin95, Czerwiec 11, 2011.

  1. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Witam!

    Chcialbym zaktualizowac dashboard z wersji 12416 do 12625 i tutaj pojawiaja sie moje pytania, mianowicie:

    1. Mam dasha 12416 i chcialbym zaktualizowac do 12625, zeby Crysis 2 sie odpalil, bo teraz wyswietla tylko napis "odtworz DVD", slyszalem ze ta metoda pomoze, to prawda?
    2. Jesli zaktualizuje dasha do tego 12625 to nie wprowadzi to zadnych zabezpieczen antypirackich, jak ma to miejsce w 2.0.13141.0? (mam iXtreme 1.61)

    Prosze o szybka odpowiedz, gdyz zalezy mi na czasie.

    Z gory wieeelkie dzieki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam taką samą sytuacje, ten sam dash, a przeróbka iextreme 1.41.
    Potrzebuję pod mortal kombat 9.
    Jaki jest bezpieczny dash wyższy od 12416.
     
  4. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest 625 z tym, że po jego aktualizacji gry z AP25 nie będą działały czyli AC:B CoD:BO NFS Halo CoD: MW2 i tam jeszcze 2 gry chyba.
    Chyba że po aktualizacji przerobisz na LT+ i na nowo wypalisz owe gry.
     
  5. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To dobrze większość z tych gier mam na pc na steam więc jest ok.
    Ale wszystko nowe działa? Razem z tymi co wyszły w ostatnich tygodniach?
     
  6. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Crysis na bank, dzis ściągnąłem Green Lantern i tez działa.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dopiero dashe z serii 13XX kasują przeróbkę....żadna nowa gra narazie nie ma owego dasha
     
  8. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Nooo, wlasnie o takie informacje mi chodzilo. Wielkie dzieki za pomoc. :)

    EDIT:

    Jednak znowu pojawil sie problem. Po aktualizacji do 12625 Crysis 2 nadal sie nie uruchamia. Nadal wyswietla sie napis "odtworz DVD", a po uruchomieniu tego widnieje logo Xbox 360. Wypalilem wersje od MARVELA.
    Pomoze ktos?
     
  9. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spróbuj Activate .iso odpalic, może zadziała.
     
  10. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    A activate.iso tez trzeba nagrac na plycie DL?
     
  11. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak. Jeżeli zadziała to masz złe wave gry. Używałeś programu 360wavepatcher za nim wypaliłeś grę ?
     
  12. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Nie. Tylko sprawdzalem obraz za pomoca abgx360.
     
  13. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W takim razie wypal sobie activate.iso i będzie śmigac.
     
  14. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Czyli moj iX jest za stary, tak?
    Skoro tak, to do ktorego wave obsluguje iXtreme 1.61?
     
  15. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie jestem pewien ale do 4 chyba. Ściągnij sobie program 360wavepatcher bardzo łatwy w obsłudze i po sprawdzeniu abgx zmień sobie wave na 4 lub 3 i każda gra Ci za działa bez potrzeby activate.iso
     
  16. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    No ok, tylko musze jakos w tygodniu plyte kupic. A wypalone na zwyklej CD lub DVD nie zadziala, tak?
     
  17. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Heheh zrobiłem update do tego 12625. Gry działają te co mam i nowy mortal kombat.
    Co do wave, iextreme, active.iso, ja się tymi rzeczami nie przejmuję, mam starą przeróbkę 1.41, stara ale za to nie muszę się tyle bawić. Przed nagraniem zmieniam tylko wave na wave2 i wszystko działa, bez dodatkowych płyt.
    Mam też pytanko, gdybym robił update iextreme do najnowszej wersji z iextreme 1.41 na LT, to czy dotychczasowe gry co działają mi na 1.41 będą tez działać na przeróbce LT?

    Zwykła CD i DVD odpada :)
    Najlepiej kupuj tylko verbatim dvd+r dl 8,5gb. Najlepsze, sam używam i nie ma z nimi problemu, a gry działają na nich najlepiej.
    Ale też zależy od napędu w twojej konsoli, u mnie działają też w miarę dobrze tanie płyty omega, ale to tylko do gier w które mało grywam.
     
  18. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Ok. Jakos w tygodniu moze kupie plyty i sprobuje zmienic wave na 3. Jakby napotkal mnie kolejny problem to znowu sie tu odezwe. :)
    Poki co dzieki wszystkim za pomoc. :)
     
  19. houte88

    houte88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    mam pytanko poniewaz jestem troszke zielony.posiadam xa z ix 1.6 i jakims starszym dashem.czy jak wgram tego dasha to przerobka nie zniknie i stare gry beda normalnie dzialac????
     
  20. robsson

    robsson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam troche inne pytanie odnosnie dasha 2.0.12625.0. wszystkie gry działają i ściągnąłem sobie premium theme nxe, takie niby te ladniejsze, jednak po instalowaniu ich przez pendrive zmienia ssie tylko tapeta a nie cały schemat motywow. co zrobic, albo jaki dash powienienem zainstalowac zeby cieszyc sie nowym motywem w pelnej jego okazalosci?
     
  21. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Podłączyć się do live
     
Wczytywanie...

Poleć forum