1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie do LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tycjanet, Grudzień 2, 2012.

  1. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem xboxa 360 premium z lt 3.0
    Mam kilka gier, ale brakuje mi assasyna 3 żeby być szczęśliwy. Kiedy szukałem zobaczyłem jakieś [RF], Pal itp.
    Co to znaczy i którą wersje ściągnąć żeby gra chodziła na dashu 2.03 cośtam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    RF odpalisz na konsoli w systemie PAL i NTSC :)
     
  4. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    To są skrótu regionów konsoli tak samo gier np. w Europie jest to PAL, a Usa itp jest to NTSC a RF oznacza gry z REGION FREE czyli ta gra pójdzie na każdej konsoli czy to Pal czy NTSC.
     
  6. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno pytanie. Jak zgrywam gre która ma razem 8,9 giga, to moge to jakoś podzielić czy musze wytrzasnąć skądś płyte 9gb ?

    Nie pisz post pod postem! Używaj opcji Edycji. #ESLORD
     
  7. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Pytanie do LT 3.0

    Żeby mieć pewność na 100% ze wszystko pięknie będzie chodzić to już specjalna nagrywarka i płyta dual layer.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Gry nagrywasz na płytach dwuwarstwowych.
     
Wczytywanie...

Poleć forum