1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie do posiadaczy kinecta i nie tylko!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yonoji, Listopad 11, 2010.

  1. yonoji

    yonoji Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Witam, otuż jestem zainteresowany zakupem kinecta. Jednak boje się, ponieważ mam XBOXA 360 ELITE i moje pytanie brzmi Czy z Kinectem dołączony jest przewód do starszych wersji konsoli? Czytałem ostatnio stare tematy, a także na xbox.com i doczytałem się, że stare xboxy będą potrzebowały albo zasilacza albo czegoś. I czy rzeczy potrzebne do odpalenia kinecta na ELITE są w zestawie? I czy są dostępne oddzielnie i jeszcze jedno w jakiej cenie jest KINECT w Media Markt? Proszę o odpowiedż, z góry dziękuję. Mam także problem z przeniesieniem konta XBL z UK do Polski na stronie gdy klikam "I Accept" to wyskakuje błąd: "We are not supporting migration of non-adult account currently!", czy mógłby mi ktoś pomóc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stawa

    stawa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rzeczy do odpalenia kinecta na elitce są w zestawie z kinectem, jeśli kupujesz konsole slim + kinect to nie ma kabla do starszych wersji konsoli
     
  4. yonoji

    yonoji Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Dzięki wielkie, a jeszcze może ktoś zna odpowiedź do mojego pytania odnośnie migracji XBL?
     
  5. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Masz konto w którym wg. wieku jesteś niepełnoletni... :) a MS nie wspiera przenoszenia kont osób niepełnoletnich było juz o tym na foro w jakims temacie dziś.
     
  6. yonoji

    yonoji Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Tylko, że ja mam tam gdzie się osiągnięcia ogląda ustawione, że jestem dorosły :/ A jak konto rodzica migracje zrobi to moje też?
     
  7. jrrt83

    jrrt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zasilacz

    Mam pytanie, posiadam Xboxa 360 Arcade,jednak dzwoniłem już wszędzie gdzie się dało i wszędzie mają wersje oem(bez zasilacza do starych xboxów).GDZIE MOŻNA GO NABYĆ? Zgóry dziękuje
    PILNE!
     
Wczytywanie...

Poleć forum