1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie do szpeca da radę tak zrobic...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez InTheViper, Październik 31, 2011.

  1. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    Elo mam takie pytanko do szpeców mam na dysku pliki video ts i audio ts jak i plik dash board i tutaj pytanie da radę to jakoś lub czymś spakować by był obraz iso gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dantebmw

    dantebmw Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wawa
    Jako spec stwierdzam ze będzie warn ;p albo kosz :)
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Można. Z dowolnych plików znajdujących się na dysku komputera możesz sobie zrobić obraz iso
     
  5. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    Ale chodzi mi oto czy da rade z tych plików zrobic obraz iso gry bo mam te pliki od gta iv i chce z nich zrobic iso i przez abgx360 przepuscic i nagrac
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiem, co kombinujesz i skąd masz te pliki z gta, ale tak jak napisałem wcześniej - ze wszystkich plików na dysku możesz zrobić obraz, używając np. PowerISO.
     
  7. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    ok ok a jeszcze takie pytanko do Ciebie zarejestrowałem się tydzień temu na xbox live i mam przez miech darmowego golda a słyszałem,że można miec na 3 miechy za free albo dwa ino wystrczy jak sie ten skonczy nowe konto czy profil założyc? i czy to prawda?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Prawda, na pierwszych trzech kontach jest miesiąc za darmo.
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jedno konto = miesiąc golda
     
  10. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    Czyli jak mam teraz konto gold i za miech mi się skończy to żeby miec drugi miech za free to na jakie konto musze wejsc? i czy musze od nowa na xbox.com się rejestrować i w konsoli też od nowa czy jak?
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czy ja nie piszę po polskiemu? Jedno konto, jeden darmowy miesiąc.
     
  12. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    wiem wiem ale jak mi się skończy gold to drugie konto jak się zakłada tak samo jak pierwsze? czyli przez xbox.com czy w konsoli?
     
  13. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Jak się skończy ten darmowy live na tym koncie to zakładasz nowe konto koniecznie z poziomu konsoli i masz kolejny miesiąc za free
     
Wczytywanie...

Poleć forum