1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie do tych co już mają nowe LT+

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez pawel1503, Listopad 24, 2010.

  1. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Czy gdy ma się już wgrane LT+ to można patchować gry do Wave 3 żeby uniknąć acivate.iso??
    Czy mogę patchować gry(które maja wave większy niż 4) Wave360Patcher 1.4, który posiada tylko wave od 1 do 4? Ponieważ gdy załaduje obraz gry np: z Wave 7 to pojawiają się znaki '??' czy mimo tego mogę zaznaczyć Wave 3 i spatchować żeby ta gra działa??
    Troszkę namieszałem, ale mam nadzieję, ze się połapiecie



    PS. jeżeli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie do odpowiedniego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    jak sie ma LT+ dzialaja wszystkie gry, niezaleznie od wave'a! active.iso jest tylko do ixtreme 1.6 i nizszych
     
  4. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Czyli jak będę miał nowe LT+ to nie będę musiał używać activate.iso bez względu na wave? dobrze rozumiem?
     
  5. hankok

    hankok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    tak jak koledzy wyzej.

    na LT+ dzialaja kazde gry ( patchowane badz nie ) o ile gra nie wymaga SS3 ( czyli ma zab. AP2,5 )

    sam mam LT+ i wszystko smiga ... ( fakt mam tylko 3 gry Patchowane na starszy wave ale dzialaja :D )
     
  7. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli jak mam NFS:HP nagrany w wave9 i ss1 to mimo że teraz mi chodzi na LT1.1 to nie pójdzie po wgraniu LT+??

    w takim razie wstrzymam się z aktualizacją aż jakaś gra będzie jej wymagać, bo jak na razie tylko bym zrobił gorzej niż jest :/
     
  8. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    @up nie będzie działać, obraz z ap2.5 ma mieć tylko ap 2.5 patcha (abgx 1.0.4" fix level 3")
    Reszta działa jak należy,a ty się wstrzymasz nagrasz więcej gier, tą metodą a potem płakanie ze ileś tam gier nie działa bo LT+ ja wgrałem i się śmieje elo.
     
  9. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no tak, mądryś jest
    specjalnie NFSa nagrałem tak żeby nie chodził pod LT+ bo byłem jasnowidzem parę dni temu
    i teraz nawet mimo że wiem żeby nagrywać z ss3 to i tak będę nagrywać źle na pochybel!
     
  10. Teleporter

    Teleporter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no właśnie, to lipa z tym jest. Ja nagrałem Fable 3 PL przed wyjściem LT+ i rozumiem, że też nie będzie działać?
    A czy da się nagrać tak grę, że będzie działała na LT+ i metodą 3 dashy?
     
  11. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Panowie czy nowośći tj. Naild, Splatterhouse trzeba patchować czy mają już w sobie?
     
  12. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Te gry nie maja AP25. Nic nie tzreba patchowac
     
  13. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    A czy Red Dead Redemption Undead Nightmare ma zabezpieczenie AP 2.5 czy nie. Na razie nie mam jak bo dopiero zasysam i dopiero jutro będę miał.
     
  14. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Na exsite ktoś podał, że posiada AP 2.5.
     
  15. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czy działa komus spoofowany Benq na Liteona na nowym dashu i LT+? Czy chodza gry ap25? Z gory dziekuje za odpowiedzi ludzi ktorzy nie sprawdzali.
     
Wczytywanie...

Poleć forum