1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie do tych którzy graja/grali w GTA4

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mikibaka, Grudzień 28, 2010.

  1. mikibaka

    mikibaka Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam konsole (slima) od poczatku grudnia . Kupiłem wczoraj w Empiku Paczke gta 4 z 2 dodatkami :D I teraz pytania :
    a) Jak macie ustawioną jasność i kontrast, bo za choinke nie moge idealnie ustawic, zawszcze cos....
    b)Czy jest dostępne jakieś spolszczenie? U mnie nie za dobrze z angielskim, to znaczy umiem angielski, ale podręcznikowo, a tu zauważyłem wiele sloganów, a z tym juz gorzej :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    1. Jak dobrze pamiętam to nic nie zmieniałem, może masz problem z TV, a nie z grą
    2. Niestety nie ma wersji PL, co dla mnie jest kretyńskie, żeby taka gra było wyłącznie po ANG.
     
  4. lukasz108min

    lukasz108min Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jezzy
    a)jasność ustaw w telewizorze
    b)musiałbyś przerobić i ściągnąc spolszczonego pirata:(
     
  5. theversus

    theversus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    1) Ja jasność wziąłem chyba o 1 oczko do góry i zwiększyłem kontrast co mi dodało również trochę więcej widoku na świat :D
    2) Jak wyżej...
     
  6. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
    Ja nic nie zmieniałem .
     
  7. .Mjut

    .Mjut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn - Koźle
    Zależy od TV, u siebie w pokoju mam starszy telewizor i ustawiłem wszystko na maks, by było lepiej.
     
  8. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    U mnie nic nie zmieniałem, TV 36 cali.
     
  9. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    ja się tym trochę bawiłem ale w końcu powróciłem to standardowych ustawień bo było najlepiej.
     
  10. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Olej to ustawianie kontrastu, jesli nie masz dobrze skalibrowanego monitora, albo co gorsza tv (ktore w wiekszosci sa dosc badziewne) to i tak idealnie nie ustawisz.
    Polskiej wersji nie ma bo gre wydaje "profesjonalna" Cenega ktora ma mocno w glebokim powazaniu spolszczenia przy ktorych musieli by sie za bardzo wysilic, a juz napewno te na xbox'a.
    Jesli nie dostana polskiej wersji gry, to nie robia zadnych spolszczen na konsole.
     
  11. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Polska wersja jest ale jest to odpowiednio przerobiony piracki obraz. Co do jasności w grze to warto w opcjach gry troche podnieść kontrast i jasność bo na defaultowych ustawieniach jest zdecydowanie za ciemno. Detale zlewają się w czarną plame.
     
Wczytywanie...

Poleć forum