1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie do was o przycinajaca sie konsole

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pavow, Czerwiec 18, 2012.

  1. pavow

    pavow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej,
    Poczytalem troche wasze forum i jak narazie nie udalo mi sie natrafic na identyczny problem jak moj, sa inne bardzo zblizone ale nie identyczny dlatego zdecydowalem sie poprosic was o pomoc.
    Zaczne od przedstawnienia konsoli wiec posiadam X z 2008 r. na 99% jest to falcon zgodnie z instrukcja znaleziona w necie. Konsola jest orginalana nie przerabiana nie dlubana ani nic z tych rzeczy tzw Stock. Do niedawna wszystko bylo ok gdy pewnego razu podczas granai w fifke12 przyciela sie kompletnie i nic nie mozna bylo z nia zrobic oprocz zrestartowania. Zadne przyciski nie dzialaly nic. Zdazalo sie tak bardzo zadko do czasu jak dostalem gre MaxPayne3 gdzie teraz to jzu kompletnie pograc nie mozna bo gra wylacza sie(czyt. staje wszystko w miejscu, obraz i dzwiek tyko reset moze pomoc) po 5 minutach grania max. Nie ktorzy z was opisywali podobne objawy swoich konsol z tym tylko wyjatkiem ze u nich konsola pokazywala blad, a moja nie pokazuje nic tak jakby wszystko z nia bylo ok. Dziwne jez tez to ze konsola przycinala mi tylko w tych dwoch grach zadnej innej ktora posiadam ta sytuacja nie miala miejsca.
    Po poczytaniu waszych porad co do podobnych problemow skasowalem pamiec podreczna konsoli-zabieg nie pomogl. Pomysly sie koncza a konsola jak stawala tak staje.
    Radzcie co robic i co waszym zdaniem trzeba wymienic ?
    Z gory dizekuje za pomoc
    Pawel

    P.S
    W razie jakbym jakichs istotnych danych technicznych nie podal piszcie.
    aaaahaaa dodam jeszcze ze konsola aktualizuje sie automatycznie z gazda nowo zakupiona gra
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    radze sprzedac poki w miare dziala i kupic nowa, ta juz dlugo raczej nie pociagnie
     
  4. pavow

    pavow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko tyle mozna dla niej zrobic ? troche kiepsko
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A chciałbyś kupić podająca konsole jako sprawna? Co byś wtedy czuł? Postaw się na miejscu 10 latka który rok albo dłużej wklada pieniądze do skarbonki a potem trafia na taka minę.

    Co do samej konsoli - sprawdź czy bez dysku jest tak samo. Jeśli wciąż się wiesza to albo gpu albo ram.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W piatek kupiłem, konsole z oryginalnym padem (przyszedł slim z bialym padem) jak nie,odds kasy sprawa w sądzie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Miałem kiedyś podobnie z Fight Night Champion. Pobrałem to darmowe DLC, które jest do niego, później jeszcze kilku bokserów stworzonych przez graczy. Gdy chciałem zagrać później ściągniętym bokserem działo się tak samo. Konsola stawała. Tak jakby ją zamrażało. Jedni bokserzy działali, inni nie. Pomagało dopiero odłączenie z prądu i ponowne włączenie. Co się okazało. Nie wiedzieć czemu to darmowe DLC gryzie się niekiedy z pobranymi bokserami i tak się dzieje. Pomogło usunięcie DLC.
    Więc moja rada, jeżeli masz jakieś DLC do tych gier to je usuń i sprawdź bez nich, albo podobnie jak mówi DEXTER, wyjmij dysk wsadź pendrive i tak spróbuj. Nie wiem może Savy masz walnięte...
    Jak nie masz dysku to wyjmij urządzenie pamięci którego używasz i spróbuj na nowym, skonfigurowanym pod klockiem pendrivie bez żadnych wcześniejszych save'ów.
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    kupilem, wysiadla po miesiacu, sprzedalem i kupilem nowke ze sklepu, tak to juz jest z uzywanym sprzetem ze raz bedzie dzialac 5 lat a raz tydzien i nie zawsze jest to swiadome dzialanie sprzedajacego, to tylko elektonika
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ale tu sam napisałeś żeby szybko sprzedać póki jako tako działa :p

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum