1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie do właścicieli headseta z dużym złączem (stary typ)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez promi, Maj 14, 2010.

  1. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam
    Czy w starym typie złącza, dwa wystające "pipsztoki" (te z obu stron mini-jacka) posiadają piny ? czy jest to tylko sam plastik bez złączy elektrycznych.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Zaglądając do pada widzę że tam są jakieś piny więc na pewno mają dodatkowe jakieś
     
  4. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    z tego co widze to tylko plastikowe zlaczki i watpie zeby cos pod tym plastikiem bylo uzytecznego.
     
  5. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a masz oryginalnego headseta ?

    ps. rozmawiamy o złączach w headsecie nie w padzie
     
  6. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Tak mam oryginalnego ale nie z taką wtyczką jak Ty ale skoro w padzie tam są piny to nie bez powodu
     
  7. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
  8. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pytam się dlatego bo napięcie zasilania mikrofonu headseta z wtyczki minijack to tylko 0.95v a na takie napięcie nie ma prawie wcale wkładek mikrofonowy. Zastanawiałem się czy przypadkiem napięcie zasilania mikrofonu w starszych headsetach nie jest brane z pinu 4 od lewej na którym jest podobno napięcie 3.3v. W ogóle to dziwne iż mikrofon jest zasilany tak niskim napięciem. na złączu mikrofonu w kompie jest ponad 3v a tu niecałe 1v
     
  9. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Headset od x360 jest na micro jacku nie na mini
     
Wczytywanie...

Poleć forum