1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dot. 360 Waves Patcher

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dejwid333, Listopad 15, 2009.

  1. dejwid333

    dejwid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LSW
    Witam!
    Przerobiłem kilka gier (wave 3,4) na wave 2 i jesli chciałbym teraz przerobic na jej orginalne wave to czy abgx dobrze mi sprawdzi obraz i nic nie zepsuje na standardowej konfiguracji??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    abgx dobrze sprawdzi obraz :) i nic nie zepsuje na standardowej konfiguracji
    forza-3 to wave-3
     
  4. dejwid333

    dejwid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LSW
    Aha dzieki bo odrazu zpatchowałem i zapomnialem sprawdzic abgx czy jest ok , wiec mam jeszcze pytanie czy forza 3 to wave 4 czy 3 , bo gta eflc i tekken 6 to wave 4?
     
  5. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Forza to też wave 4. Pat**** i graj
     
  7. Artur449

    Artur449 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    niemozliwe ze forza to wave 4 jak mi dziala a mam ixtrema 1,51 a nic nie patchowalem
     
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Bo może masz napęd hitachi, który w 1.51 odpala wave4
     
  9. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    co ty pieprzysz? jak nie jesteś w temacie to nie pisz bez sensownych postów i nie wprowadzaj użytkowników w błąd! tu masz scan z abgx Stealth check passed! Forza.Motorsport.3.PAL.X360-Allstars , jak byk pisze, że wave 3.
     
  11. Artur449

    Artur449 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    moze mi ktos wskazac link do tematu w ktorym jest napisane jak przerobic z wave 4 do wave 3 bo juz sporo czasu szukam i nic nie ma

    EDIT:
    juz mam sorki za niepotrzebny post
     
  12. dejwid333

    dejwid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LSW
    Aha to abgx wykazał ze forza 3 to wave 3 wiec mu wierze :D A co by sie stało jesli wrzuciłbym forze 3 przerobiona na wave 2 do abgxa, popsułby obraz tak?
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie popsułby tylko naprawil
     
  14. dejwid333

    dejwid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LSW
    Aha naprawilby , ok dzieki wielkie za odpowieezi ja juz swoje problemy rozwiazałem.Pozdrawiam!
     
Wczytywanie...

Poleć forum