1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dot. dysku do xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Frodo18_PL, Czerwiec 30, 2014.

  1. Frodo18_PL

    Frodo18_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie.

    Pewnego dnia uruchomiłem XBOX'A. Chciałem zagrać pierwszy raz na UT w FIFE 14 a tu BANG. "Gra wymaga aktualizacji". No to nic, biorę AKTUALIZUJ i jakiś bład. Sprawdzam połaczenie WiFi i jest OK. Próbuje znowu i nic. Wchodzę na stronę xbox.pl i czytam jak zaaktualizować xbox. Pisze, że można z pendrive. Zgrywam aktualke, podpinam do USB i nic. Zero reakcji. Tak samo z płytą DVD. Załamałem się zostawiłem to. Dzisiaj próbuję znowu i na stronie pisze żeby wyciągnąć i włożyć dysk. Patrzę w instrukcję jak to zrobić. Otwieram a tu ... NIC. Nie ma włożonego dysku.

    I teraz pytanie:
    Czy jeżeli kupię dysk 250GB i włoże go tam to czy wszystko będzie grało i się zaaktualizuje ?


    INNE:

    Xboxa mam z umowy z Plusa. Był to zestaw XBOX 4GB + kinect


    Jeżeli jeszcze jakiś informacji ktoś potrzebuje to proszę pisać, a ja czekam na odpowiedź.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Frodo18_PL

    Frodo18_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapomniałem. Jest to XBOX 360 E
     
  4. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Aktualizacja powinna sie normalnie zrobic, bo masz pamiec wewnetrzna 4gb cos jak dysk twardy, pendrive ;)

    Ja na Trinity 4gb zanim jeszcze nie mialem dysku to aktualizacje sie normalnie robily, nie bylo klopotow.
     
  5. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    "jakiś błąd" to wszystko wyjaśnia. Może podaj jaki dokładnie, tutaj nikt nie ma kryształowej kuli
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zla nazwa aktualizacji. Lub podwójny folder
     
  7. Frodo18_PL

    Frodo18_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi jakoś nie chce się zrobić.





    4174-0000-D080-0200-8007-0570


    Aktualizacje pobierałem ze strony xbox i przed aktualizacją formatowałem pendrive.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz jakiś błąd na pamięci. Skopiuj profil i Save na pendrive, potem sformatuj pamięć i puść aktualizację, powinna pójść bez problemu.
     
  9. Frodo18_PL

    Frodo18_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam na penie zainstalowaną fife i profile xbox. Chce przenieść save z fify i profile to się nie da bo nie można przenieść.
     
Wczytywanie...

Poleć forum