1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dot. Mass Effect 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XtraKulMadaFaka, Marzec 6, 2010.

  1. XtraKulMadaFaka

    XtraKulMadaFaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Witam
    Mam zamiar ściągnąć Mass Effect 2 ale słyszałem, że tam w trakcie gry trzeba przełożyć płyty. Gra Ma WAVE 4, a ja IXTREME 1.6 z Activate.iso. Będzie jakiś problem z tymi płytami albo coś innego ? Czy może lepiej byłoby spaczować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Osobiście uważam że lepiej będzie spatchować na Wave3 żeby na wszelki wypadek było wszystko ok przy wymianie płyt
     
  4. mkol1

    mkol1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Tak samo jak Mateuszek77,
    Myślę, że lepiej byłoby jakbyś spatchował do Wave 3, wtedy na pewno nie byłoby problemów z przekładaniem płyt, możesz także ixtreme zupdatować do 1.61. Twój wybór.
     
  5. XtraKulMadaFaka

    XtraKulMadaFaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ok Dzięki, spatczuje.
    Pozdro:D
     
  6. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam ME 2 i korzystam z activate.iso. Po prostu jak prosi o DVD 2 to wyjmuje płytę, wkładam activate.iso, wyjmuje i wkładam drugie DVD. Nie widzę więc żadnego problemu.
     
  7. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam to samo co ty i nie piernicz sie z active iso, tylko użyj 360wavespatcher, klik, pstryk na wave 3 i lecisz. W połowie gry wrzucasz Dvd2, zaś pod koniec jeszcze raz dvd1.
     
  8. Gruby0225

    Gruby0225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NAjlepiej było by kupic orginała
     
  9. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak chcesz dostac bana to mozesz tak zrobic...

    Lepszym rozwiazaniem wydaje mi sie aktualizacja do LT - przynajmniej na dluzszy czas bedziesz w miare bezpieczny na livie....
     
Wczytywanie...

Poleć forum