1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dot. podłączenia się do internetu LT 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MrGohut, Grudzień 25, 2012.

  1. MrGohut

    MrGohut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Mam konsolę z LT 3 i tutaj moje pytanie, czy jak podłączę się do internetu (nie grając przez multika, bo takie coś na konsoli to nie dla mnie) i chcę coś np. zaktualizować (bo chyba coś tam czasami trzeba) to czy wszystko normalnie będzie działać, czy nie koniecznie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    normalnie będzie działać:smug:
     
  4. MrGohut

    MrGohut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli nie muszę się obawiać bana , jeżeli nie będę grał w gry przez multi ?
    A mogę normalnie wchodzić przez xkloca na internet itp ?
     
  5. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
  6. MrGohut

    MrGohut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobra jeszcze pytanie poza tematem , żeby nie zaśmiecać, czy muszę do LT 3 żeby nagrywać gry mieć tą specjalną nagrywarkę, czy mogę zwykłą nagrywać ?
     
  7. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak program burnermax obsluguje twoja nagrywarke to mozesz miec zwykla.
     
Wczytywanie...

Poleć forum