1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dot.XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maives, Marzec 20, 2010.

  1. Maives

    Maives Banned

    Dołączył:
    Marzec 19, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam pare pytań związanych z xbox 360.

    1.Jesli kupie nowa konsole i chcac sie podlaczyc do routera to musze cos konfigurowac?(mam 2 kompy podlaczone pod router)??

    2.Rejestrując sie na xbl musze wczesniej zalozyc gdzies konto?Trzeba cos zrobic przed zakładaniem konta na xbl?

    3.Czy te kody 48h live z roznych stron sa legalne??

    4.Jesli konto z tego live co sie dostaje w zestawie to moge potem zaladowac na 12 miesiecy?


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    1. Nie
    2. Nie (konto zakładasz z poziomu konsoli oraz nie zapomnij zmienić ustawień regionalnych na ten kraj co się rejestrujesz)
    3. Tak
    4. Tak
     
  4. Maives

    Maives Banned

    Dołączył:
    Marzec 19, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jesli nie zmienie ustawien regiolnalnych to co sie stanie?
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Chodzi oto jak masz w ustawieniach regionalnych ustawione na PL to nie zarejestrujesz się na xbox live bo w Polsce nie ma XBL. Dlatego przed rejestracją należy przestawić w ustawieniach regionalnych konsoli na kraj na który się chcesz zarejestrować np. na UK
     
  6. Maives

    Maives Banned

    Dołączył:
    Marzec 19, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a na jaki sie najlepiej zarejestrowac??

    idzie zawsze zmienic region?

    Pozdrawiam
     
  7. Shady92

    Shady92 Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma najlepiej bo to nie robi różnicy. Weź UK albo Irlandie bo to są kraje anglojęzyczne, jak weźmiesz niemcy to będziesz miał jak kolega z forum MENU XBL po niemiecku ; ]
     
  8. Maives

    Maives Banned

    Dołączył:
    Marzec 19, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jest mozliwosc zeby byl XBL menu po polsku? idzie zawsze zmienic region?
     
  9. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    nie ma mozliwosci. Ja zrobilem konto na USA, po zalozeniu konta zmienilem region na "Polska" i dalej mam po angielsku.
    Nie radze zakladac Live na Niemcy :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum