1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące bana.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Damianbmw12345, Styczeń 9, 2010.

  1. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    Witam. Mam pytanie, co się stanie jeżeli kupię od gościa na allegro zdrapkę na 3 miesiące, i dostane bana za nielegalne konto?? Chodzi mi o to czy dostane również bana na dysk i na to że nie będe mógł grać online, sorry za takie pytanie, ale xa mam od tygodnia także nie wiem :)
    EDIT: aha i na jakiej zasadzie działa ta płyta: XBOX LIVE ARCADE OD 1ZL BCM czy to trzeba jakoś uzupełniać aby mieć neta, czy coś w tym stylu, czy poprostu ona jest już do końca i nie trzeba wykupywać żadnych zdrapek itp. i czy jest takie coś do xboxa 360 elite.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 bana sie dostaje za przerobke - jak banuja to konsole ( nie mozesz sie polaczyc z internetem ), dysk ( blokuja instalacje gier - do odblokowania ) oraz uszkadzaja profil i savy ( do odzyskania )

    2 - 4 gry arcade - prosta gierka jak np " jestes ryba i zjadzasz inne ryby w 2d " ^^
     
  4. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    aha, czyli nie dostanę bana za to że przez gościa mam nielegalne konto?
     
  5. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakiego goscia ? jezeli piszac " nielegalne konto " masz na mysli rejestracje konta xbox live na inny kraj to powinienes czuc sie bezpiecznie ^^
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jakie nielegalne konto ? Zrobione na inny kraj czy skopiowane ze zbanowanej konsoli czy może boisz się , że jak kupisz zdrapkę i wpiszesz kod to będzie nielegalne ? Napisz dokładnie o co chodzi z tym nielegalnym kontem . Poza tym tak jak koledzy wcześniej już pisali : bana dostajesz za przeróbkę lub granie w gry przed premierą i to wszystko . A konto możesz mieć założone nawet na Afrykę .
     
  7. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    własnie chodzi mi o to że jeżeli wpisze kod to będzie bez licencji, CYTAT NEGATYWA Z ALLEGRO: klucze sprzedawane przez Państwa na aukcjach okazały się kluczami bez licencji czyli czuję się w tej chwili oszukany. Co z tego że wystarczy się z Wami skontaktować i wymienicie klucz? na kolejny bez licencji? i tak w koło macieju? OSZUSTWO!
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  9. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    aha dzięki wielkie za pomoc, i jeszcze jedno pytanie nie dotyczące tematu, ponieważ nie chcę tworzyć nowego tematu niepotrzebnie, jak zaktualizować xa, on się sam aktualizuje czy jak??
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli masz nieprzerobionego to podłącz go do internetu i jeśli będą nowe aktualizacje konsola je pobierze i zainstaluje sama .
     
  11. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    aha mam nieprzerobionego i się już wcześniej ściągło, tylko myślałem że da się też zrobić samemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum