1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące Dysku 320gb.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez drag_op, Kwiecień 13, 2010.

  1. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Witam.
    Mam takie pytanie czy jeśli zakupie ten dysk DYSK TWARDY 320GB WD 2.5` USB + ETUI @ WROCŁAW (995420324) - Aukcje internetowe Allegro Seria BEVS więc powinien być kompatybilny z xboxem.
    I takie pytanie, czy można zrobić tak że np 120gb zagospodaruje sobie na tym dysku dla X360 a z reszty będe mógł korzystać jak z normalnego dysku na USB?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie
     
  4. dawidldz

    dawidldz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Jeśli dysk kompatybilny to z takiego dysku możesz zrobić dysk 250 gb do xboxa. Osobiście to potwierdzam.
     
  5. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Tyle to ja wiem, ale czy reszte miejsca co zostanie z tego 320-250gb to moge użytkować w PC powiedzmy jak go podepne pod USB
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Nie mozesz, bo jest sformatowany pod Xbox'a, ilosc partycji musi sie zgadzac.
     
  8. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Dobra dzięki koledzy, można zamknąć zakupiłem 120gb
     
  9. mikro007

    mikro007 Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy są 320gb.bin lub 500gb.bin

    jak w temacie czy są takie pliki , 320gb.bin lub 500gb.bin by zrobić WD programem hddhackr

    wiem że 120gb i 250gb są .
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Pytanie dotyczące Dysku 320gb.

    320GB jest, 500GB nie ma

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum